Tuesday, November 18, 2008

Jom belajar baca....

Tadi gi jengok blog Sasha...ada n3 pasal web ni...



bila buka tengok...bagus...sesuai utk anak2 kita belajar membaca...
tak sabar nak tunjuk Iman dan Ismail ni...
bagi Iman terutamanya...sesuailah sangat coz dia cepat boring dan slow sikit bab membaca ni...

Sekarang kat M'sia tengah cuti sekolah...
ini blh jadi satu aktiviti diaorg juga....kan?

7 comments:

Tirana said...

Orang kata cuti lega sikit..tapi saya serupa aje cuti dengan tak cuti cuma berhenti sekejap jadi driver.. Kerja2 lain macam biasa..huhuhuhu...

ain said...

time2 cuti ni le paling sibuk sebenonye. Kepala pun pening gak ngan kerenah they all ni. Tp akak selitkan gak waktu utk belajar. Now tengah ajar wani division n multiplication.

azreen said...

wow seronok ek dh cuti sek....blehla gi jejalan..hihihi

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) said...

haah..best laman web tu cuma bergantung pd internet ler..klu slow mmg sakit jiwa pasal lembab nak kuar satu persatu page hehehe...

kita kene bagi kredit utk sasha..

Intan Rosnitta said...

Suzi,

Thanks kongsi info!

:)

bozzobattousai said...

salam kak,
nanti saya jengok site tuh....

Suzi said...

salam...

tirana...
kadang2 lagi penat time cuti sek ni...byk masa diaorg kat rumah je...

azreen...
kat sini lg 3 minggu cuti....tu yg gi bercuti hujung thn...

kak ain...
tulah kalau tak diaorg leka je...

nrina...
betul tu...

intan...
sama2...

bozzo...
tengok utk sape?...anak sedara ke?