Friday, November 21, 2008

Terima Kasih Semua...jom kongsi....

Penghargaan.....


drp Kak chik di kelate...
seorang lagi kawan yg baru dikenali dan semakin mersa...



Penghargaan drp adik pink butterfly....baru je kenal...


Cincin menawan ini drp cik min....cantik...kan?
sapelah tak berkenan...






Award....



drp Azza...cikgu manis dr utara semenanjung.... Untuk award ini saya nak berkongsi bersama 14 org yg menjadi follower blog saya yg tak seberapa ni...terima kasih...

Tirana # Kak Tie # Shais # Akak # Azza # Nrina # @LiYaNNuaR # Intan Rosnitta # Cik Wanie # Kak Chik # Ct_as # Sasha # Shiela # aliadijamina......






Award ni pulak drp hana jauh di Kanazawa, Jepun. Dan saya nak kongsi bersama kawan2 yg berkunjung ke blog ni...terutamanya...
Kak Ain...Moi...Intan(Perth)...Sha(cheryna)...Cik Min...Ida (perth)...Kak Long Zura...Tokma...Bozzo...Team Bionic...Syarina...Ibu Kumbang...Along (goodmorningblogger)...Pink butterfly...Yun(adelaide)...Mamasya(Brunei)..nas Uk...Aniza UK...Noorma ...Noreen UK..Hana...Ela...Fiza Nordin...akakerin.....Cik Epal..halen..Umi-e...eiba...ratna....shafa....noor dan semua yg sudi singgah kat blog saya ni..terima kasih...sudi2lah berkunjung selalu...





Ini juga drp Azza. Dan saya nak kongsi bersama kawan -kawan yg menjadi antara org terawal saya kenal masa mula2 memulakan alam blog dulu...
Ummu Sarah # Ummu Rifaei #Siti Khuzaimah # Azreen # Angriani # Diyana # UMMI # Kak Jun # Mama Anis # MamaFami # ida(merphati66)






Dan Kad terima kasih di bawah khas buat...
Kak Cik, Azza, Hana, Cik Min dan Adik Pink Butterfly...



17 comments:

azza_irah said...

salam suzi..
tkaseh...azza amik n tempek nnti ye...

bozzobattousai said...

trima kasih kak bagi saya award... nanti saya lekat kat dinding umah saya....

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) said...

toche..toche..suzi hehe...

azreen said...

amboi suzi banyak nye award....hehehe...kalah artis nih

kakchik said...

salam suzi,

terima kasih puan puteri
puteri jauh di selatan benua
kalau puan sudi memberi
hamba lagi sudi menerima

di selatan benua puteri beradu
hari-hari masak hidangan enak sekali
inilah ucapan ikhlas dariku
berbahagialah hingga akhirat nanti

p/s pantun entah dari mana datang

ain said...

salam suzi...wahhh...gelemenye dia..byk dpt award...anyway thnx for the award..senang2 nanti akak paste dl blog ye..

@LiYaNNuaR said...

tengkiu... sya dtg nak amik hak sya... ngeh ngeh ngeh...

MamaFaMi said...

Terima kasih banyak-banyak ye Suzi. Mama dah terus collect dan gantung kat fp ma. Sebab kalau tak buat sekarang, entah bila lagilah akan berkesempatan... tq so much ye..

Intan Rosnitta said...

Wow!

Banyaknya award & gift yg Suzi dapat. Mesti semua sayang dgn Suzi ni...

Thanks sudi share, nanti intan tempek k!

Tag suzi tu intan dah buat, sorry sebab lama sgt peram...hihi

:)

QiStinA's said...

salam suzi..t.kasih award tu yea.. nanti moi tempek kat blog moi...tq..

Tie said...

Oh...ada utk kak tie, gak... thanks suzi. Nanti kak tie datang semula ambik. harap2 kak tie ingat. Kalau lupa, suzi ingatkan, ekk.

Musliyana and family said...

salam suzi..terharunya ada award kat diyana..anyway thanks...i'll take it later...hows life?lama tak jengah kan....

Zureen said...

Wah..banyaknye award kak suzi dapat..mesti byk peminat dan kawan2 ni..tahniah..

mother of two said...

makacih... :)

Suzi said...

buat semua...thanx ucapan tahniah dan sudi ambil award ni ye... :)

Shais said...

bila dah kenyang dengan masakkan suzi....ingatkan pulang dengan tangan kosong rupanya ada award pulak...hihihi terima kasih yee...saya bawak balik nie.

Sasha said...

thanx di atas pemberian award tuh... sha selalu dtg ambik resipi... pun bole dapat award ler... bestnye!!

p/s: seronok sgt bila dpt award... terasa dihargai... tima kasih byk2...