Tuesday, November 11, 2008

Work Station.....

Ini tag drp cikgu manis Azza...


rules:
  • snap work station anda
  • then... taruk link blog anda kat bawah gambar work station anda...
  • iaitu bersebelahan dengan link-link blog yang ada..
  • tengok contoh yang dibuat nih...
  • begitulah seterusnya sampai bila-bila, ok...
  • sekiranya tag ini berkembang... pasti akan ada banyak link-link di bawahnya...
  • kalau tak... terencat la dia... ha ha ha...lastly...
  • tolong pass tag ini pada tujuh (7) blogger lain...pass la pada siapa-siapa..

so ni dia my work station....
pc second hand...beli kat ebay ...kongsi dgn anak2 (main game)...so kalau rosak pun takdelah rugi sangat hihihi....





Kena tag 7 orang pulak....

Harap orang yang kena tag ni terima dengan rela hati...hihihi..
maaflah ye....

Selamat meneruskan tag ni..hihihi...

8 comments:

kakchik said...

kemasnya workstation suzi... abang ngah kakchik pun dulu ada pc cam tu, beli kat hobart.

Tirana said...

hehehe..suzi pun ada workstation ye.. Saya tak ada workstation yang specific. The whole house is my worlstation.

ain said...

salam suzi...akak x de static workstation la. mana2 boleh...atas katil..atas sofa..kat dapur..dlm toilet pun blh..hihi..semua boleh..tp utk x menghampakan suzi.. free2 nanti akak buat tag ni ye..

Tie said...

Alamak!! Betul ke kak tie kena tag ni?? Malu gak! Kak tie punya workstation berserabai laa....tunggulah dulu, ekk! Nanti kak tie kemas dulu! He he..nak ngelat sikit!

Shais said...

selamat....nama tak ada. hihihi

Intan Rosnitta said...

Nanti intan buat tag ni. Skrg ni nak buat housekeeping dulu!

Hahaha

:D

azreen said...

suzi...nnti kite buat ek tag ni...kemasnye meja suzi... :-)

Suzi said...

salam...

kak chik...
pc murah...AUD200 lebih je...jadilah ...kalau tak nanti anak2 kerjakan laptop bapak dia pulak.

tirana...
betul juga tu dah surirumah...whole houselah workstationnya...

kak ain...
buat tau..hihihi...

kak tie...
ngelat tak pe...imej kena jaga hihihi...

shais...
kali ni awak terlepas hihihi....

intan...
bila2 senanglah buat....

azreen...
kat meja memang kemas...blm tengok kat bawah tu...bersepah mainan diaorg...hihihi