Saturday, January 31, 2009

dari fa10...terima kasih.

Ni gift dr Fa10 nun di UK...tengah kesejukkan tu...maklumlah winter...
Terima kasih
Fa10, moga ukhuwwah berpanjangan....








P/s:...nak kena mengemas ni huhuhu...minggu depan Sabtu(7/1) pindah...sape2 nak tolong mehlah hihihi...

17 comments:

Tirana said...

Selamat berkemas..hehehe...mesti penat kan..pack and then unpack..serik sesekali nak pindah..

Zureen said...

Mesti penat mengemas brg utk dimasukkan dlm kotak2..nak tolong,tapi jauh sgtlah plak..huhuhu

ain said...

dah start packing dah...?? x dpt le akak nak tlg ye. tlg doakan semoga segalanya berjln lancar boleh le.

Sheikh said...

salam bila nak balik kampung ?

Rafizah Nordin said...

klu dekat boleh gak datang tolong...no problem...semoga semuanya berjalan lancar...rehat2 jugak ye k suzi...

azreen said...

ok suzi...jap lagi saya datang tau...jgn lupa buat air kopi ngan donut ek....hehehehe...demand tuh....datangnye tak....hehehehe

mutakalim said...

Assalamualaikum.. slamat mengemas.. kalau pasal pindah2 nih, dah 5x lah pack & unpack brg.. dah lunyai dah barang tuh.. anyway buat pelan2..lagi senang kalau tiap2 hari hantar brg skit2 kat umah baru yg besar tuh.. he he.. dkt aje kan?

mummyalyssa said...

slmt berpidah ye suzi..nk tlg packan brg x dpt le.jaoh sgt..tlg doakan smoga selamat sumenya...

rossizam said...

selamat berpindah ke rumah baru....

ima said...

dah dapat rumah baru ye,selamat berpindah,nak tolong pun jauhhh...sangat,hanya doa yang dapat dihulurkan ,semoga semuanya berjalan lancar.

cHeRyNa PiReS said...

selamat berkemas kak suzi...harap2 nanti kak suzi lebih tenang and kreatif kat umah baru!:D

ateh... said...

selamt berkemas ye kak..jgn mls2.hahhaha.nak jugak tolong tu..tp jauh sangt le.hihihihi

Tie said...

Suzi....nanti senang jemputlah ke blog kak tie ambik award tau...

mother of two said...

kak suzi,
nak tolong tapi kena sponsor tiket flight dulu bleh.. hehehehehhe..
semoga segalanya dipermudahkan:)

Suzi said...

Tirana, zureen, kak ain, fiza...

tulah...bila fikir pasal kemas ni malasnya nak pindah randah...tapi dah terpaksa...

Sheikh...

entahlah...akhir thn insyaAllah...



azreen ...

ok saya tunggu..air kopi n donat akan disediakan hihihi...


mutakalim (izat)...

Dekat tapi hari jumaat ptg baru dpt kunci...tak blhlah nak angkat sikit2...

mummyalyssa, rossizam, ima...
terima kasih...


sha...

akak tak kreatif...


ateh...

nak seeribu daya...hihihi...




Tie..

terima kasih kak tie...nanti saya bawa kapal terbang pi ambil award tu.. :)


mother of two...

hihihi...kalau akak ni jutawan anytime blh sponsor...terima kasih doakan akak... :)

GreenJade said...

hehehe nk tlg..tp jauh sgt...so..tlg2 tingok jer lah yer heheh :D

slmt behijrah ke umah baru..waaa nice location yea..rezki tuh :)

::SRISUFI:: said...

salam sis....

sri nak habaq ni...sri dah TAG sis tau...n dah jadi follower...


ceria selalu sis


=)