Monday, November 24, 2008

Award bertag dr Hana....

Award comel ni dtgnya dr Hana ...terima kasih....dan saya ada tugas utk panjangkan award ni kepada 7 org ....mmmmmm...


Syarat award ini adalah seperti berikut yer :
  1. Sapa yang dapat award nih leh letak dalam blog memasing
  2. Link semula kepada orang yang bagi award ni kat korang
  3. Bagi award nih kat 7 orang bertuah
  4. Tinggalkan la mesej pemberitahuan yang korang dah bagi award kat orang tu.....
Mereka yg bertuah ialah.....
  1. Tirana
  2. Kak Tie
  3. Shais
  4. Kak Ain
  5. Sha(cheryna)
  6. Moi
  7. Azreen

7 comments:

Tirana said...

Suzi..thank you..selalu nama saya terletak di atas sekali dalam list..hehehe

Tie said...

Thanks suzi....comel monkey tu...nanti kak tie tepek, ekk!!

Intan Rosnitta said...

Cutenya award ni.

:)

Shais said...

terima kasih suzi....banyak sungguh award dah bagi kat saya. bila pulak kita nak memberi yer.

azreen said...

thanks suzi nnti saya ambik ek....hehehe...cute la

ain said...

thnx suzi sbb tag akak lg..tag yg lps lum paste dlm blog lg..sibuk sesgt cuti sek ni..nak gi toilet pun sangkut..hihihii...akak usaha kan ye yang..

Suzi said...

salam buat semua...sama2...dpt award tanda org ingat kat kita....hihihi