Thursday, September 11, 2008

Tag n gift ...

Ni tag drp kak long zura
Rules...
..copy jer gambar di atas ni dan sebarkan kepada 5 orang sahabat yang lain. Kalau nak lebih pun okey ler tu! Bila dah pilih tu, bagitahulah kepada sahabat2 yang kena tag tu yer.

dan tag ni saya sebarkan pula kepada:
-----------------------------------------------------------------------------------

From nas....




From Eiba

Terima kasih...semoga persahabatan yg terjalin walaupun hanya di alam maya akan berkekalan...
saya suakan utk sape2 yg berkunjung ke sini...

------------------------------------------------------------------------------------------

From tirana..saya pun suka blog you...
byk info yg dapat....
yg ni simpan dulu...nanti difikir2kan nak bg kat sape pulak.

5 comments:

ain said...

Salam suzi...
thnx for the tag n gift..malunyee!!!

Tirana said...

Hmm..banyaknya dapat gift...itu tandanya orang ingat pada kita kan?

^aNgRiAni^ said...

waaaaa...banyaknya awards

memang best kan dapat penghargaan drpd kengkawans... :d

Shais said...

salam suzi,

saban hari bertambah award...cheeewah.

seronokkan bila kawan-kawan menghargai kita.

Suzi said...

salam,
kak ain,
jgn malu2...
====================
tirana,
yap.betul tu...
=======================
angriani n shais,
seronoknya...