Friday, January 9, 2009

Tag dari Fiza

The rules are simple. Use Google Image to search the answers to the questions below. Then you must choose a picture in the first page of the results, and post it as your answer. After that tagged 5 people."


1) Next year i'm..

2) I really want to go to...
3) My favourite place

4) My favourite thing..



5) My Fav Drink


6) My fav food




7) My fav color

8) I live in

9) I was born in


10) A nikcname i had


11) My College Major


12) My Bad Habit
13) My Hobby 14) I Wish


Harap cik Fiza berpuas hati...huhuhu jenuh juga nak buat ni ye...
Dan seterusnya tag ni dipanjangkan pula kepada....

6 comments:

Sasha said...

dah lama x kena tag... tag yg dpt pun belum dijawab... hihihi... liat... tp tag yg rasa mcm rajin je nak buat... sbb suka boh gmbr kat blog... akan dijwb secepat mungkin... nntikannya...

azreen said...

suzi...u pun minat corelle ker? kat sini murah2kan....mesti banyak u borongkan.....

Suzi said...

sasha...
samalah liat juga bab2 jawab tag ni...hihihi
selamat menjawab ye hihihi...

azreen...
minatlah juga(pompuan...hihihi). tapi takde pun beli lagi nanti dah dekat nak balik...noritake pun cantik gak tapi harganya pun cantikkkk...huhuhu....

Mummy HS said...

salam..
akak dulu UKM ?saya pun UKM tp grad 2002... akak awal lagi la kan.fac mana?

noritake cantik. yup, harga pun cantik.. hehe.. corelle kat sana mrah sgt compare msi ni. mahaiii.. beli kak, jgn tak beli.. hehe..
hari tuh suami offer 2 kotak masa kat melbourne, saya punyala happy bangattt, tp sampai la ni tak buka.dgn budak2 kecik takut je nak buka.

cHeRyNa PiReS said...

adoii...keras nak buat mende nieh...anyhow, thanks kak suzi...mau berhari2 sha buat tag nieh nanti...ehehe..

Suzi said...

Mummy HS...
yap UKM grade thn 99...fac. ekonomi je hihihi...
anak2 kecil memang mana blh nak pakai yg mahal2 nanti kalau pecah anak yg dimarah...kesian lak budak tu hihhihi...
tu pasal akak blm beli...nak balik baru beli..sbb bila beli kena pakai nanti hubby bising huhuhu....

sha...
takpe biar lambat asal buat hihihi...