Friday, January 22, 2010

Salam dr Tronoh

Alhamdulillah dah 2 minggu kami berada di tanahair tercinta. 3 hari pertama di Sabak Bernam dan sekarang di Tronoh...rumah sewa baru kami. Banyak perkra dah selesai...tapi masih banyak juga yg belum sleesai....balik Trg pun belum belum....huhuhu...minggu depan insyaAllah. Anak2 makin dapat sesuaikan diri dgn sekolah baru walau ada juga masalah...byk yg kelakar hihihi...

Nanti kita sambung cerita lagi ye....byk cerita ni....

Buat kawan2 yg berkunjung...terima kasih...maaf tak berkesempatan balas komen2....internet pun baru semalam ada...



29 comments:

zureen @ mama said...

Rindunya dengan Kak Suzi..Tak sabar dengar cerita-cerita dan resepi2 terbaru ..(kali ini dari Malaysia..he3)

Tirana said...

alhamdulillah...dah selamat sampai..Proses menyesuaikan diri mengambil masa juga tu... Harap semuanya berjalan lancar.

Ammi Sara said...

Salam kak suzi,
Alhmdlh dah selamat ye, harap sume ok for akak n family. anak2 ok yek sekola, culture shock sikit la kut,
InsyaAllah ada masa kita jmp ye.

Take care,slmt men adjust diri di msia, rasenye tak sepanas adelaide kan, hihi..

jalilah_jy said...

alhmdllh suzi dah slmt berada di tanah air.. tu la akak tgok blog suzi belum gerak2 dari carta yg biasa tempat teratas..hehehe..mmg la amek sikit masa..tapi cepat juga la suzi dah dpt memblog..apapun slmt kembali mmblog..mmm...

hana said...

alhamdulillah dh selamat sampai... seronoknyer kak!! huhuhu....

ain said...

salam su!!! apa kabar?? lamanya tak dengar citer su. rindu la!! dah sampai tronoh upernya!! dekat ngan umah kak huda ke..??? hopefully su dan anak2 dah dpt le sesuaikan diri ngan tanahair!!

cik dila said...

salam kak suzi...
alhamdulillah dah selamat samapi malaysia...
tapi...sabak???suami org sabak ke?

kakchik said...

assalamualaikum suzi.
alhamdulillah... lega dapat berita terkini suzi.
rasa tak sabar juga nak tau cerita seterusnya terutama yang kelakar tu.
kalau balik trgganu jika sempat singgah la di kota bharu ya.
teringin nak jumpa suzi.

kak ina kl said...

assalammuaalaikum suzi..tentu dah balik sini b anyak kerja yang nak di uruskan..nanti kita laga pipi yer..

Fiza Nordin said...

salam k suzie...selamat kembali ke tanah air...wahhh anak2 pun dah masuk sekolah ye...ok uruskan semuanya dulu...tp ade kesempatan & klu ade umur kite jumpe ye kak...

mother of two said...

salam kak suzi.. welcome home sweet home... jgn luper update selalu yer... kalau ada rezeki bleh kita berjumpa di Malaysia ( sy pernah bekerja di Tronoh dulu:)

fa10 said...

selamat kembali ke tanah air. hujan batu di negara tidak sama dengan hujan emas di negara orang... rindunya nak balik

Tie said...

Uwaaa.....

Dah sampai malaysia rupanya. Mesti penat dok mengemas dan menyesuaikan diri.. tak pe laa.. take your time.

Selamat kembali !!

Deliah's Deli said...

salam suzi...smoga segala urusan dipermudahkan amin :)

Hana' Yusuff said...

salam kak suzi,
alhamdulillah..:)

shafizul said...

Assalamualaikum Suzi, ni Kak Has dari Adelaide. Abang Zul try contact pasal beberapa perkara termasuk bank in duit tu. Dia nak no. tel dan email di Malaysia utk register payment tu. Satu lagi ada bill letrik dan gas. Tlg check email suzi. Macam mana Malaysia?

mummyseri said...

Salam kak suzi..alhamdulillah akak sekeluarga da di perak yek..rasa cam makin dekat je ngan akak nih..hihihi cam x sabar2 nak jumpe nnt bile balik sana..smoga semuanya berjalan lancar ye kak..

dina said...

kak, CNY ni saya balik Perak, nak jumpa akak... hehehee...mesti byk cerita menarik tentang anak2 akak nih...

QiStinA's said...

alhamdulillah suzi ...dah selamat semua yek... bestnye kat malaya

Ummi said...

Salam Suzi..waaah baru bole keudara ya...suka, suka..dah lama x dgr citer..Suzi ada kawan kat ofis akak ni kan...Wan Syazwan Rumaizah eh? hehe..macamana skrg..dah setel semua barang2, dah kemas habis dah ke? ^_^ salam ingatan..

Sue @ Nenie said...

Salam Kak Suzi,
Dah kembali ke tanah air....Melepas segala rindu dendam..Pasal anak² nak sesuaikan diri ngan persekitaran, may be take time siket..

Tak pernah ada pengalaman gini tapi banyak dengar dari kekawan / org yng berpengalaman...

Apa-apa pun semoga segala berjalan lancar dan gembira selalu

Mak Su said...

pekabar ? :)

fzi said...

Salam Suzi...
Ohh dah balik Mesia rupanya...stat episod baru la pulak ya suzi...for sure ambik masa tuh anak2 nak sesuaikan diri ngan kawan2 kat Tronoh pula.. selamat k!

cikgu aida said...

salam suzi..awak pindah tronoh, dekat la dengan umah kita..kita kat seri iskandar...selamat kembali ...

ima said...

salam suzi...lama betul tak baca citer dari su...bila dah selesai semua jangan lupa sambung cerita...mesti banyak yang nak dikongsikan...hehehe

openid said...

Salam Kak Suzi,
Akak atau suami yg kerja di tronoh? kerja dekat usm ke?

ijan

Kamsiah said...

welkom bek to mesia heeh...dah siap kemas umah...??

ct_nurmarlissaa said...

welcome back..

排骨酥May said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社