Sunday, January 18, 2009

Tag dr Kak Chik

Tag dr Kak Chik ni dah agak lama juga....sori ye kak chik... :)

Do you think that you are hot..??
No...

Upload a pic of you

Why do u you like this picture?

Sebab dalam gambar tu satu famili semuanya muka ceria je...lagipun kami ni payah sikit nak bergambar satu famili...

When was the last time you eat pizza?
beberapa minggu yg lalu...pizza pak arab ...my hubby beli coz dah lama tak beli pizza. Selalu buat sendiri je...hihihi...

The last song you listen to?
tak pasti...dah lama tak dengar lagu ( betul2 duk dan dengar....)

What are you doing rite now beside doing this..
Melayan anak2...

What name you prefer besides yours?
Sumaiyyah..Safiah....

People to tagged

Shais

Siti Khuzaimah

Diyana

Moi

Yus


Who is no. 1 ?

Org yg kreatif dalam bab jahit menjahit...byk tahu tentang baby carrier. Dah buka kedai online pun...Big Eyes Shop

Who is no. 3?

Antara yg awal saya kenali....duk kat New Zealand. Minat cucuk tanam ni...cuba tengok kebunnya....hihihi....

Say somethin about no. 5

Baru je kenal...duk kat Qatar...harap dapat lebih mengenalinya...

How about no.4?

Wakil dr Dubai...seronok baca kisah2 percutiannya...hihihi...

Who is no. 2?

Juga antara yg paling awal jadi kawan cyber saya...dah jadi surirumah sepenuh masa...mengikut hubbynya yg bertugas di Perth...

3 comments:

kakchik said...

Assalamualaikum orang di Adelaide.

Tima kasih sebab dah jawab tag ni. W/pun simple tapi ok la tu. Gambar famili itu jugalah yang kakchik copy hari tu, hehehe. memang suka tengok satu famili suzi yang ceria.
lepas ni nak blog hop ke nama2 yg suzi tag tu lah.

azreen said...

wah smua kawan suzi duk oversea ek....hehehe....mesti sonok kenal ngan diorg kan... :-)

Shais said...

hehehe...kena tag.

insyaallah nanti saya jawab ye.