Sunday, January 18, 2009

Selamat Pulang Ke Tanahair.....

Semalam sahabat saya najwa dan anak2nya dah selamat pulang ke tanahair. Kami berkesempatan menghantar mereka kat airport. Bagus juga bila menghantar kawan2 mcm ni...ambil pengalaman, boleh jadi panduan bila nak balik nanti...Terbayang mcmana nanti bila nak balik...tentu penat dan byk benda nak kena buat. Kemas brg...nak kena bersihkan rumah yg nak ditinggalkan tu...huhuhu. Bg najwa kira ok sikit sbb hubbynya masih di sini so,tak payahlah kalut nak bersih rumah....
Anak2 najwa kawan baik dgn iman n ismail... tengoklah gelagat diaorg kat airport sblm mereka berangkat...

Ismail tak lepas peluang nak bergambar dgn udin...
yg bestnya bila udin dah balik dia pun dah ubah fikiran nak juga balik m'sia. kalau dulu sebut je nak balik m'sia dia terus nangsi n marah sbb tak nak balik...


3 sekawan....bilalah lagi dapat jumpa lagi ye???...


"bye...bye...udin n ajan...jgn lupa kitaorg ye..."

Untuk najwa...selamat meneruskan rutin harian kat m'sia semula...harap kita jumpa lagi nanti...nice knowing u....ingat2lah org kat sini ye....

13 comments:

Tirana said...

Suzi bila nak balik? hehehe.. Bila dah balik ke sini, tentu rindu suasana di sana...macam saya dulu..amik masa jugak nak sesuaikan diri dengan rasa rindu tu..hehehe

mother of two said...

akak suzi dah lama ker tak balik malaysia...kalau balik raya nie..boleh kiter gether2 sama2:)

Rafizah Nordin said...

uhhh klu nak gether2, nak join tau...hehehe nyampuk plaks ampun

tadi tak bace sampai habis,bace heading je 'selamat pulang ke tanahair'...ingatkan k suzi & family dah balik sini...

heeee perasan jek kite ni kan...

ain said...

Suzi bila balik??...nanti bila suzi dh balik sini...gtee terindu2 masa kat sana.

Faisal said...

wah bestnye balik m'sia dah.....bila la turn kita pulak ek suzi....hehehe

azreen said...

sorryla suzi....terguna id husb la pulak...baru terperasan ni...huhuhu

Suzi said...

tirana...
akhir tahun kot balik...patutnya bln 7 dah kena balik tapi hubby ckp dia mcm tak dpt siap je...so ahkir thnlah insyaAllah....
tulah ramai org ckp mcm tu...memang best pun suasana kat adelaide ni...

shiela....
akak memang tak balik sejak dtg sejak dtg aritu...dah 2 thn lebih.hihihi...tu yg tak sabar nak balik...

fiza...
okje akak pun teringin nak jumpa dgn kawan2 semua...
lain kali baca habis dulu hihihi....

azreen...
turn saya dulu lepas tu baru awak hihihi...

naz ilyn said...

salam...

mesti rasa sedih kan terpaksa berpisah dengan kekawan... bila pula giliran suzi..?? mesti tak sabar nak pulang ke tanah air... walau pun seronok hidup di tempat orang tapi tak sama di tempat sendiri betul tak..??

princessharyati said...

thks suzi for u support ... mak dah sedar dah boleh mkn skit2 ... any way.. ayam tu mmg sedap mkn dgn nasi ayam ..kan thks kongsi resepi nanti nak try

Tie said...

Wah...suzi pun nak balik malaysia, ekk... kena cepat2 rembat apa yang menarik di Australia tu... kang menyesal lak...hihi..

[yAN!e][pUTraJAya] said...

comey nyer budak2 nih..
cute sangat

akak..bawa balik ole2 utk yanie tau

*denga muka tak malu nyer daku meminta...hehhehe

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

Suzi said...

naz...
tulah memang tak sabar nak balik...walaupun rasa seronok duk sini...

yatt...
no worries...cubalah resepia ayam tu...sedap tau!

kak tie...
kalau ikut saya nak beli dr sekarang...tapi hubby ckp nanti dekat nak balik baru beli...tengoklah mcm nana nanti...

yanie...
takpe tu yg bagus berterus terang hihi...
nak hadia kena tunggu akak kat airport hihihi

Shais said...

suzi..
nanti dah balik sini boleh kita jumpa :)

tapi mesti sedihkan nak tinggalkan Adelaide.