Saturday, April 18, 2009

Jom!!!


Jemaah masturat (couple suami/isteri) dari Melbourne sekarang (18/4) berada di Adelaide. Boleh hantar isteri untuk program ini:
  • 1030am-12pm taklim wanita di 7 Alton Avenue, Gilles Plains
  • 4-5pm bayan untuk wanita di 18 Lancaster Ave, Valley View



-kawan2 kat Adelaide jom kita pergi...semoga kita semua dpt manafaat..InsyaAllah

13 comments:

ain said...

semoga programme jemaah masturat ini berjaya.

Tirana said...

Jom kita pergi...tapi jauh sangatla nak pergi..hehehe

cHeRyNa PiReS said...

jauhnye kak suzi! camne sha nak gi tuh?

[-suziey-] said...

waa bestnya.klu dkt bole g;)

kakchik said...

jauh tu... adik kakchik yg bongsu tu tak taulah kali ni dia ke mana. tahun lepas katanya ke india. semoga program dapat sambutan ramai. kalau suzi pergi, kongsilah sikit kat sini ya.

ima said...

wah...baguslah program macam ni...2dlm 1...
1.dpt ilmu
2.dpt erat silaturahim..
moga diberkati..

Anak Pendang Sekeluarga said...

Salam...ahlia2 pembantu Agama Allah..haji abdol wahab kata,orang buat usaha agama,isteri mereka,anak mereka,di akhirat akan dibgkitkan dalam kalangan ,nabi2,isteri2 nabi,isteri sahabat2 dan lain.

azreen said...

org wollongong nak join sekali bleh ke....hehehehehe

zureen @ mama said...

Nak pi jugak..tapi jauhlah plak..

kayteeze said...

Suzi pergi ke ? Nanti cerita laa...

izat said...

Salam kak suzi, nanti akak crita skit yeh..nak gak tahu camna jemaah masturat punya programme kat sana.

bozzobattousai said...

bagua ada program2 cam gini..

Suzi said...

Alhamdulillah program lancar. Jemaah masturat tu dah bertolak balik ke Melbourne semalam(lepas Subuh)
Diaorg di sini sejak Jumaat.
InsyaAllah nanti saya akan ceritakan apa yg dibuat masa program tu.
Saya azam nak keluar masturat juga...doa2kan saya ye...