Wednesday, August 20, 2008

Hari ni hari apa ye....?

Hari ni hari apa?
Rabu...

Berapa hari bulan?
20 ogos....

Jadi?
Jadi....today is my b'day.....Happy b'day to me....happy b'day to me....

Dah meningkat lagi umur....bermakna...makin hampirlah kematian. Bekal...? Cukup ke?....takutnya...Ya Allah peliharakanlah iman hambaMu ini.
Hari ni tak berapa ceria sgt kat rumah ni. Anak yg sulung dan yg bongsu tak sihat lagi...demam pulak. Yg bongsu ni kalau tak sihat...tak blh nak letak nak berdukung je. Sejak baby lagi dia mcm tu. Dugaan tu...ada hikmah sebaliknya tu...kan?. Tapi dr pengalaman saya, bila sakit biasanya anak lelaki lagi payah nak jaga...byk ragamnya...manja semacam. My doter tu kalau sakit...takdelah manja sgt. Dah dpt botol susu n selimut...baringlah dia...

Tadi gi jenguk blog TokMa...dpt ini.....blh dikatakan hadiah b'daylah kot kan TokMa? Tima kasih byk2...happy ni...Baru je kenal TokMa ni....terharunya.

comelnya kan?....

Dan ini drp org yg pertama wish happy B'day dan bagi hadiah...tentulah my hubby tersayang.



8 comments:

uncle fly said...

hepi besday ye kak .. semoge panjang umo dan dimurahkan rezeki .. :)

Tirana said...

Happy birthday to Suzi..semoga kehidupan suzi sekeluarga sentiasa diberkati Allah. Saya dok tengah bake brownies. Kalau dekat boleh la gi hantar as a birthday present..hehehe..

Tie said...

Oooo..Happy birthday suzi..wah dah semakin tua lah yek..he he..moga bahagia bersama family tersayang..

BENTARA said...

epi besday...

i love u!

Kak Elle said...

selamat hari ulang tahun semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki ye.

Shais said...

happy birthday to youuuuu.
moga sentiasa ceria di samping keluarga

Suzi said...

salam;
to uncle fly, tirana, kak tie,kak elle dan shais...
terima kasih atas ucapan doa kalian semua ye...

Suzi said...

utk bentara...
aik! sesat ke?...terima kasih abg belikan hadiah tu...lain kali jgn segan beli lagi hehehe...i luv u too!