Sunday, March 22, 2009

Birthday Party

Hari ni 22/3...genaplah usia Isa, 2 tahun. Dah besar dah anak ibu ni....dah tak menetek lagi...Rasanya Isa ni lebih cepat matang berbanding abg2 n kakaknya...
Bapak dan Ibu doakan moga Isa membesar jadi anak yg soleh...buat byk2 korban utk agama....
Isa lahir kat Adelaide(alhamdulillah ada juga 'produk' Australia hihihi) dan belum pernah balik Malaysia lagi...family kat kg dah tak sabar nak jumpa Isa. Cuma nenek saya yg pernah jumpa Isa tu pun 2 thn dulu...Lahirkan Isa paling senang kot walaupun beratnya 3.5 berbanding abg2 dan kakak dia yg kurang drp 3 kg. Mungkin sebab dah anak ke 4 kot...
Tapi party utk raikan b'day Isa dah buat semalam...berkongsi dengan yaya...anak (Halim+Sara) yg genap 6 thn pada 26/3 ini. Buat kecil2lan je...Menu utama nasi ayam....Majlis tu juga sempena kami pindah rumah baru ...

Ini dia yaya....Semoga membesar jadi anak soleh...

B'day cake Halim + Sara yg beli...
Saya nak buat takut tak jadi lak...Sara pulak tengah 'pening2'...



Abg2 Isa yg lagi teruja nak buka hadiah...Isa masih tak faham kot hihihi...Anyway terima kasih kepada yg bagi hadiah....boys berdua tu cukup seronok....Dan yg lawaknya Isa takut nak pegang pisau utk potong kek(samapi sudah tak pegang pun)...agaknya pasal pisau besar sangat kot hihihi....



Antara suasana....Terima kasih yg sudi datang...dan terima kasih juga kepada rakan kongsi...Halim+Sara. Halalkanlah apa yg terlebih dan terkurang ye...

22 comments:

ima said...

selamat hari lahir buat isa dan yaya...semoga menjadi anak soleh dan kebanggaan keluarga .


suzi,terima kasih bagi award...nanti ima datang ambil ye..

Tie said...

Wow...ramainya tetamu....!

Happy birthday Isa dan Yaya...

Moga2 jadi anak2 yang cemerlang di dunia dan akhirat..

[-suziey-] said...

hepi besday isa..jd ank soleh k;)
ecece suzi...tkt xjadi plk..suuzi kn terror buatkek;)

Noorma Ismail said...

happy birthday Isa, Yaya..semoga menjadi anak yg boleh membahagiakan kedua ibu-bapa. Jangan nakal2 yer!!

ain said...

oooo...su sibuk sebab bday party untuk Isa ye.Happy bday utk Isa. Semoga jd anak yg diberkati Allah. Ramai betul tetamu yg hadir. sure meriah ni.

cHeRyNa PiReS said...

comelnya isa kak suzi nieh! rasa macam nak cium2 je (nasib jauh). happy buffday isa! aunty sha doakan isa akan jd anak yg soleh!:D

CikMin said...

hepi besday buat isa dan yaya...moga jadik anak yg soleh,cemerlang dlm kehidupan...

Tie said...

Suzi, kak tie dah tepek award kat blog memori II....hi hi...

Rafizah Nordin said...

ha ini dia gambo bdaynya...
td dok sibuk fikirkan kecik hati sampai lupa nak ucap epi bday tuk isa hihihiiii (sesaje jekkk fiza ni, kan)
klu jemput pun blm tentu mai pun, ye tak...?

ok isa...

epi bday...semoga menjadi anak yg soleh, yg baik, yg taat pd org tua yg... yg... dan yg...
untie pija suka tgk mate isa yg cepet tu... :D

reen said...

hppy birthday..smoga si comel btmbah comel,dpnjangkan umur,jd ank yg soleh&dmurahkn rezekinya..amin..

nor said...

selamat ulangtahun Isa..semoga menjadi anak yg soleh dan menjadi kebanggaan ibu dan ayah...

Shais said...

Happy birthday Isa dan Yaya

dah besar anak-anak suzi...Adli July ni baru 2tahun.

Sasha said...

wah! meriahnya sambutan hari lahir budak2 tu...
Happy Birthday utk Isa & Yaya... Moga sentiasa mendapat hidayah & petunjuk dariNYa ... & membesar menjadi insan soleh yg cemerlang di dunia& akhirat..

bozzobattousai said...

hepi besday...cepat besar bleh jd blogger cam mama ....

azreen said...

happy birthday ti isa dan yaya...smga jadik anak yg soleh yea.... :-)

Suzi said...

utk semua...
terima kasih atas ucapan dan doa utk Isa...moga Allah makbulkan...amin.

ratna said...

happy bday isa. meriahnyer majlis. kalau balik msia mesti jadi tumpuan ni.

zureen @ mama said...

Selamat hari lahir Isa, semoga jadi anak yg soleh dan mengembirakan ibu dan ayah..

dina said...

selamat hari lahir utk Isa...
ramainya tetamu kak suzi

Sara Russly said...

terima kasih sume..yg ucapkan utk yaya gak. terima kasih especially utk kak suzi & abg ben, maaf byk2 la..kami x bantu pun dari segi masak2. Alhmdlh ayam & sup akak bg cukup kami makan tghari & mlm ahad.sara mcm nak demam ni, seram sejuk, sengal,selsema & sakit tekak..(mcm kita lak yg penat masak)hehe..tq gak la sebab bg peluang yaya ada gak party kalo x mmg xde la wat utk dia thn ni..
-sweet memories..-

azza_irah said...

hepy belated nday utk isa..mg mbesar sebagai anak yg mnyenangkan hati ibu ayah..

fotostat muka huby ek isa..hehee

aliadijamina said...

selamat ulang tahun..semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki...Aminnnnn