Friday, March 27, 2009

Tag Istimewa dr Fa10

Buat Faten...harap puas hati ye...


1. He’s sitting in front of the TV, what is on the screen?

dia jarang tengok tv..kalau duduk tu biasanya dia tengok dvd...


2. You’re out to eat; what kind of dressing does he get on his salad?

apa je..dia tak kisah sgt...

3. What’s one food he doesn’t like?

pulut...kurang minat...


4. You go out to eat and have a drink. What does he order?

tomyam, ikan bakar, ayam goreng kunyit,


5. Where did he go to high school?
MRSM Muar

6. What size shoe does he wear?

11


7. If he was to collect anything, what would it be?

kumpul cd, t-shirt band kegemaran dia...

8. What is his favorite type of sandwich?

tuna


9. What would this person eat every day if he could?

nasi...kalau dah melayu tu melayu juga hihihi...


10. What is his favorite cereal?

cornflakes


11. What would he never wear?

Ihram...blm pergi haji dan umrah

12. What is his favorite sports team?

dulu2 adalah ...sekarang takde nampak dia minat mana2...


13. Who did he vote for?

undi adalah rahsia hihihi

14. Who is his best friend?

baik dgn semua kawan2 dia...


15. What is something you do that he wishes you wouldn’t do?

letak karot @ sayur lain dalam tom yam hihihi...


16. What is his heritage?

Melayu


17. What is his favourite colour?

hitam


18. What is his habit?

menyakat anak bini...


19. What is he proud of?

gitar dia kot hihihi...


20. Lastly, do you think he will read this?

mungkin



saper yg kena tag istimewa ni...

Ratna

Moi

Nrina

Halen







%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%




Cerita pasal my hubby...teringat pulak pasal video masa persembahan my hubby dgn Halim-Brothers hari tu...saya ambil ni kat youtube sbb sampai sekarang saya masih blm jumpa cabel video cam saya. Terima kasih pada adik yg download video ni kat your tube...







Yang ni pulak my hubby dgn band lama dia...dah tinggal sejarah...

15 comments:

[-suziey-] said...

se bek xkena tag:P

zureen @ mama said...

Hubby akak ada band sendirik ye??mesti pakar petik gitar..

Mak Su said...

nak nasik gak kan.

tapi hubby maksu tak suka deroyan, janganlah kasik :)

ain said...

dasat le hubby su ada band sendiri dulu2. mesti rock ni..!!!

Tie said...

Kak tie faham benar orang yang berdarah seni ni... Susah nak lupakannya...Bagaimanapun...tabik kat hubby Suzi kerana mengalirkan bakatnya kepada yang bermanfaat.

Kak tie sendiri dari keluarga ahli muzik..dulu boleh main piano...kekadang...gatal lak tangan ni..tapi dah tak ingat not2 muzik tu...lagu mary had a little lamb je yang tahu...kih kih ...

Sasha said...

wah!! ganas giler band abg Ben... underground!! apa jadi ngan member2 band tu?... video 1 & 2 suara x dpt dgr sgt...

p/s: Suzi & Ben... pasangan bahagia

Suzi said...

suziey,
hihihi...kali ni u terlepas...lain kali ...

zureen,
takdelah pakar sgt...band tak glemer hihihi...

Suzi said...

maksu,
tak suka durian....rugi oooo...

kak ain,
mat metal hhihi...

kak tie,
tulah...memang payah nak tinggal terus...
dulu2 saya amat hrp sgt dia lupakan terus tapi lama2 saya cuba fahami akan susahnya nak tinggal terus....

sasha,
hihihi...band tu masih ada lagi...
album ke2 diaorg pun blm keluar kat pasaran...album akhir abg ben hihihi...

ima said...

wah hebat lah hubby suzi ni...rock giler...

GreenJade said...

vahh..dlm bz2 pon hubby u still layan band aih..sure terer goreng gitar nih :D

fa10 said...

org seni rupanya cik abang suzi ni...

naz ilyn said...

ada tak anak yang mengikut darah seni hubby suzi tu... teringin nak dengar suzi menyanyi... mesti best

Suzi said...

ima...
sekarang dah takde dah...dulu2 ye...rock giler...metal lagi.

tinie...
dah minat mcm tulah...cuba juga cari masa...

fa10,
hihihi..takdelah seni sgt pun...

naz...
buat masa sekarang yg nampaknya sumaiyyah jelah suka nyanyi2...
saya kalau nyanyi bkn saje hujan malah blh kilat sekali...silap2 taufan hahaha...

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) said...

hehe..dah jawab dah tag ni...

so lepas ye..kihkihkih...

Suzi said...

nrina...
ye ke??...terlepaslah kali ni hihihi..