Friday, March 27, 2009

Masakan 2-3 hari lepas...

2- 3 hari lepas macam malas je mencuba resepi baru hihihi...bukan tu aje...masak pun macam malas je...So, masak biasa2 jelah...anatara yg sempat diambil gambar...

dua hari berturut-turut masak bubur...semalam bubur kacang...kemarin, bubur pulut hitam...my hubby yg mengidam hihihi...layan jelah.


Fettuccine goreng dgn sos spaghetti...tabur walnut n parmesan cheese...permintaan my hubby juga ni...


Ni dinner semalam...fettuccine goreng creamy. Konon nak masak macam Kak Rinn punya tapi tak cukup bahan...masuk apa yg ada...Resepi Kak Rinn tu blh klik SINI. Saya ganti cream tu dengan sos spaghetti putih...


Ni pulak sarapan pagi tadi...nasi goreng mushroom tapi saya goreng ikut cara Ela masak nasi goreng Yong Chow dia...



Karipap ni pun pagi tadi gak...resepi joayee@myresipi.com.. dah ada dalam n3. sebelum ni.

4 comments:

ain said...

ala suuuu....buat perut akak lapo je le. dah le tak sarapan lg ni.

[-suziey-] said...

alamak..bestnye karipap tu..fettucini tu pn sedap..ouh bole buat pelbagai kan dg fettucini..ingt mask style cam carbonara tu je yg sedap..ish lapo nih..rs mcm nak dok ngn kak suzila..bole mkn sedpa2..hahah..aci x :D

Suzi said...

alahai kak ain...than nya lambat sarapan...saya tak thn pagi2 dah kena mkn...lapo aje...

suziey, ok je...mehlah pindah duk adelaide hihihi...

Tie said...

Alamak..!!

Seronoknya kalau dapat berjiran dengan suzi....kak tie akan sentiasa dok terpacak kat pintu dapor tu...hi hi...bawak pinggan kosong...