Wednesday, March 11, 2009

Happy Belated B'day utk Nor-Dubai....

Happy belated b'day buat Nor kat Dubai nun...
Terimalah kad ni ikhlas dr saya....


6 comments:

naz ilyn said...

salam...
tumpang tanya... dengan muka tak malu hehehe... suzi macam mane eekkk nak bubuh tulisan pada kad tu... bantulah hamba yang buta IT ni...hihihi

[-suziey-] said...

skang ni org xmain dh phisycal kad..sume kad maya jek..lg pntas n mudah n lagi cantek sbb ikt kreativiti sdirik..ekkekke:D

Suzi said...

salam naz..
saya pun bukan pandai sangat IT ni...
saya biasanya letak tulisan kat gambar tu pakai prog.yg dah ada kat window pc saya ni...tempat simpan gambar tu blh edit gambar...Irfan View...pc naz mungkin ada prog. yg lain...
atau kadang2 saya guna photo editing online...byk ada...naz cari kat google. Antaranya FotoFlexer, Picnik, Phixr...
atau blh je download progam mcm photoshop dll tu...

itu je yg saya tahu...hihihi...moga dpt menolong naz...

p/s:...kad kat atas tu bkn saya buat sendiri...ambil kat www.iluvislam.com



suziey...
zaman teknologi.... :)

nor said...

salam suzi...tq..tq...nor dah tampal kat blog...terima kasih byk2...suka sgt

[S]itie [B]Um [B]Um said...

epi bday!!

Mak Su said...

gitulah kengkawan ek, saling ingat-mengingati.