Wednesday, March 4, 2009

Tag dr Faten (UK)....

Rulesnya...

1. Amek gambo peti ais


Inilah peti ais kami....


2.
Explain ler apa segala macam mak nenek yang melekat kat situ



Ada kalendar, jadual buang sampah,no.tel klinik, shopping list....energy rating pun ada...hihihi...lagi mahal brgan letrik biasanya lagi tinggi rating dia...lagi jimat letrik...kalau mesin basuh siap ada water rating....
Fridge magnet takde sbb kalau letak situ alamak hancuslah nanti....


3. Brand apa

HELLER...hahaha...itu je yg mampu hihihi...



4. Tag orang laen plak


Hannan
Tirana
Kak Tie
Kak Ina kl
Shais
Kak ain
Akakerin
Hana(Bangi)
Ibu Kumbang
Mommy otai@Farah



Harap Faten puashati...sorilah terperap lama... :)

11 comments:

Shais said...

eheeem...eheeem...saya kena tag, nasib baik gambo peti ais...kena bersihkan dulu ek...malu kalau comot...peti ais suzi bersih dan kemas...hiks.

Suzi said...

shais...
tu sbb nak ambil gambor hahahaha....

Tirana said...

hahaha...tag tentang fridge pun ada...alamak nanti jap kena cuci petiais baru boleh snap gambo...ekekekeke.. kena susun cantik2 baru la boleh tayang kat orang..hehehe

ain said...

su..akak kena tag ke..???wah..kena lawakan fridge pas ni. tq dear!

Tie said...

Adooii!!

Peti sejuk kak tie macam tongkang pecah....macam mana ni, ekk ?

Tunggu sat...nak gi kemas dulu, he he .....

HANISAH said...

salam...huhu..thanks sbb tag..means akk ingt saya..(huk..huk..terharu)

erm peti ais eh...haha...kene kemas dlula gamak yer..1mggu nih peti ais tu dah mcm kapal nak karam..maklumlah tukang kemas sakit ( saya lah tu ) cik abg...? dia ditimpa p'yakit 'M' bila isteri dia skt..sehati sejiwa katanya...sabo jela

Mak Su said...

wow! ada tag peti ais jugak ya.. :)

QiStinA's said...

amboi suzi...ada jadual buang sampah lagi.. bagus tul...

naz ilyn said...

alamak ada juga tag pasal peti ais... hehehe yang kat umah tu pun bukan comot tapi terang bila hujung bulan.

[-suziey-] said...

waaa..ade schedule buang smpah lagi tu..suspect btol..ekekk:D

Suzi said...

tirana...
hihihi...bersih cepat...nak tengok ni...

kak ain..
petiais akak mesti lawa ni...

kak tie...
bersih jgn tak bersih hihihi...

hannan...
sama2... :)blh bagi tag lagi hihihi...

mak su...
mcm 2 ada...:)

moi n suziey...
jadual tu memang syarikat ambil sampah yg bagi...sbb ada 3 jenis tong sampah...takut org tertukarlak hihihi...

naz..
biasalah tu...saya setiap hujung minggu terang...seminggu sekali shopping...