Monday, January 4, 2010

BALIKKKKKKK.....

Lagi 3 hari nak balikkkkkkk!. Macam tak percaya je...tapi itulah realitinya. Perasaan bercampur aduk sekarang, gembira, sayu , berdebar debar pun ada....

Buat masa sekarang teramatlah sibuk menguruskan hal2 pembersihan rumah ni...sebab 6/1 ni final inspection...kalau tak puas hati nanti leburlah duit bond kami....

Buat kawan2-kawan di alam maya ni, saya mohon maaf banyak-banyak sebab dah lama tak pergi ziarah kawan-kawan macam selalu dan maaf juga jika ada tersalah silap. Terima kasih juga kerana masih sudi berkunjung ke blog saya yang tak seberapa ni. Ada rezeki kita bertemu lagi nanti sama ada di alam maya ni ataupun secara nyata...insyaAllah.

Buat kawan-kawan di Adelaide.....maaf juga jika ada salah dan silap, terima kasih di atas segalanya...berada di perauntauan, kawan ibarat keluarga sendiri....

Buat famili, sanak saudara dan kawan-kawan di Malaysia....tungguuuuuuu kepulangan kami. Tak sabar rasanya nak jumpa kalian semua. Melerai rindu dendam yg terpendam 3 1/2 tahun.



rumah sewa kami di Tronoh...harap-harap tuan rumah dan baiki apa yang patut dan cat baru....




Saya suka lagu ni...jom layan...sambil2 muhasabah diri kita...cinta kita....




p/s; terima kasih youtube n org yg buat video ni...


salam sayang dan moga berjumpa lagi nanti...




22 comments:

Tie said...

Wah... rumah sewa pun dah ada. Tentu lepas ni letih pulak mengemas dan susun atur apa-apa yang patut... Moga-moga selamat sampai ke Malaysia, :)

Dura said...

Suzi ..3 1/2 years tak balik malaysia? memang rindu dendam tu..semoga semuanya selamat dan berjalan seperti yg dirancang ya. selamat tahun baru 2010 ...tahun baru dapat pulak balik m'sia..memang best :)

ima said...

Salam suzi,
selamat kembali....malaysia menunggu dengan senyuman.
Kalau dah settle semua nanti bolehlah kembali aktif berblog,
kami tungguuuuuu....

ps....bestnya lagu tu...insaf sekejap.

[-suziey-] said...

welcome home kak suzi...oo dok tronoh ek..heheh

hana said...

adusss akak dh nk balik ker?? syoknyerrrrrrrrrr!! slamat kembali memijak bumi mesia terchenta kak!! nnti jgn luper kiter!

jalilah_jy said...

tahniah suzi krn nak "balik hujan batu" hehehe.. sbg tuan rumah semestinya setiap kemasukan org baru kerumah mereka mesti mengupdate rumah tsbt seperti kita mgupdate blog kita ni hihiihii baru lah ada semangat nak menduduki.. akak punya rumah sewa yg 2 buah tu.. setiap kali org baru nak masuk..semua nya mesti di...cat, baik pulih dan sbgnya.. suzi, sekeliling rumah nanti bole la tanam sayuran ya? akak kalu dpt rumah mcm ni...sayuran tak payah beli.. ini kondo di tgkat 6 apa nak buat..semoga dpt diteruskan laman blog ni seadanya ya..

afiq said...

wahh sudah mau balik!!?!

indahhouse said...

salam kak suzie,
berseri2 nampak blog kak suzie, maklum lah, orang dah nak balik kampung. Selamat menempuh kehidupan baru di Tronoh :)

zureen @ mama said...

Selamat pulang ke tahahair Kak Suzi sekeluarga..

FiDa@aMiDa said...

selamat pulang ke tanahair kak suzie..semoga selamat semuanya..

Tirana said...

Selamat balikkkk..ku tunggu kepulanganmu..hahaha..moga selamat dalam perjalanan ye Suzi..jaga diri dan keluarga baik2

my little family said...

yea..yea..dah nk balik..hehehe

lindafendi said...

salam kak suzi.yeayyyyy dah nk blik...moga perjalnan selamat smpai ke MESIA... nnt calling2 la ekk... kot2 linda da lalu kat Tronoh leh arr singgah..heheh ;p

Sasha said...

Selamat kembali ke tanah air... Moga membawa seribu satu kenangan terindah & faedah yg diperolehi dari pengalaman berada di negara orang utk kebaikan Suzi sekeluarga...

CT Delima said...

Selamat kembali ke bumi M'sia suziiiii...kalau panjang umur dapat lah jumpa. K.ct doakan suzi dan family selamat sampai kedestinasi yang di tuju :-)

NekPP said...

welcome home!!

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Salam ziarah dari rumah Noorma.

Semoga selamat semuanya.

GreenJade said...

welkambek home sis..sure tgh bz ngemas kt umah baru nih nih

btol2 lupe akak nk blk tis month.. aduhh x sempat nk bentang kapet kuning kt klia..

Deliah's Deli said...

salam suzi...jgn lupa kami ye bila balik tronoh...nanti jgn lupa update blog dgn cerita terbaru :)

Mak Su said...

yea yea,...!! dah balik! seronoknyer!

azimah said...

Salam kak Suzi,
Selamat pulang ke Malaysia =D

Ina Hashim said...

salam ziarah