Wednesday, October 22, 2008

Ulangtahun Perkahwinan ke-9

zwani.com myspace graphic comments


Alhamdulillah dah 9 tahun usia perkahwinan kami hari ni. Cinta jarak jauh (sorang kat JB...sorang kat Bangi) yg awalnya tak dpt restu (nenek saya nak saya kahwin org TRG je..hihihi..) akhirnya berakhir dgn akad pada hari 22/10/1999.
Buat abang semoga perkahwinan kita ini akan terus kekal bahagia...sayaaaang abang. Terima kasih atas kasih sayang yg dicurahkan selama ini. Semoga anak2 kita yg comel2 belaka tu (ikut kitalah tu hihihi...) membesar menjadi anak yg soleh....Semoga Allah sentiasa memberkati keluarga kita....amin.

11 comments:

Tie said...

Oooo....Happy Aniversary!! Moga2 bahagia dan mewah rezeki!! Wah!! Cinta Jarak Jauh....Macam dlm drama je....hi hi..


P/s: Ada apa2 rancangan ke hari nih??

Shais said...

HAPPY ANNIVERSARY

sama la ...bulan ajer lain, saya bulan febuari.

ain said...

salam suzi...

Alhamdulillah...happy 9th anniversary. Akak doakan Allah memberkati rumahtangga suzi hingga akhir hayat. Cinta jarak jauh upernye...hihi

Well...any special celebration..???

along said...

selamat ulang tahun perkahwinan,tahniah semoga dipanjang kan jodoh......apa hadiah abang bagi?

Tirana said...

Happy anniversary to both of you...Mudah-mudahan kebahagiaan akan berkekalan..

Sasha said...

Alhamdullillah... semoga ikatan suami isteri antara suzi & abang bertambah erat, bahagia, kukuh & berkekalan...

Intan Rosnitta said...

Salam Suzi,

Happy anniversarry to both of you. Moga kekal selamanya. Sama date dgn my birthday pulak tu...

Intan kat rumah ni, baru bukak pc. Still trauma & sakit/bisa seluruh badan.

Thanks 4 your concern.

:D

Aniza said...

Selamat Ulangtahun Perkahwinan ke 9...moga rumahtangga aman damai hingga ke hujung nyawa...

cHeRyNa PiReS said...

Alhamdulillah...

tahniah dan semoga berkekalan yeee:D

seronok sha bace...:D

Suzi said...

salam ....

kak tie n kak ain...
saya buat kek je ...
kalau kat m'sia bolehlah gi makan tempat spesel sikit....
-----------------------
shais...
tima kasih....
------------------------
along ..
uwaah..takde hadiah lagi...tunda
tahun dpn masa honeymoon...
-----------------
tirana, shasha, sha,aniza...
tima kasih....
------------------

Suzi said...

salam intan...
harap byk2 sabar...terima kasih