Friday, October 10, 2008

Cerita Ismail....

Agak2 apa maksud sign ni...???

Saya pun tak tahu mulanya...so, saya pun panggillah org yg buat dan tampal sign ni kat pintu bilik dia...Ismail. Nak tahu apa maksudnya...Kata Ismail sign tu bermaksud...girl tak boleh masuk bilik tu...hahahaha...tergelak saya. Maklumlah dia baru 5 tahun belum tahu menulis...hanya tahu tulis nama dia je....
Bila bapak dia tanya...ibu boleh masuk tak?..ibu pun girl...dia kata ibu boleh..Sumaiyyah tak boleh. Ismail dgn Sumaiyyah memang tak geng sangat...kalau main berdua, baik sekejap je lepas tu mesti gaduh...budak2...
Itulah ceritanya....

8 comments:

Shais said...

OOOhh...ini rupanya sign girl tak boleh masuk. Bijak Ismail ni.

Tirana said...

Itu menunjukkan dia berfikir..samada sign tu tepat atau tidak yang penting otaknya berfikir..

Tie said...

He he...ingat apa tadi...Biasa la..budak2 ni sekejap baik sekejap berbalah..Anak2 kak tie pun gitu..tapi bila tak de sorang mesti yg lain tu asyik tanya lak..

ain said...

salam suzi...

adik beradik memang mcm tu...kita pun masa kecik2 dulu pun x ngam dgn yg lain. but that's the way they show their love to each other.

bozzobattousai said...

bebudak pun dah pandai wat no enty yek....

goooooood girl said...

i like......

IBU KUMBANG said...

hehehe budak2 ni kengkadang buat kita terkasima kan,,, good boy!

Suzi said...

salam semua...
tulah...budak2 ni kreatif dengan cara dia..
ismail dari kecil memang selalu je ada 'projek' dia...kena selalu pastikan apa yg sedang dia buat sebab kadang2 dia buat benda yg bukan2.