Saturday, October 18, 2008

Iman dah 8 tahun...


zwani.com myspace graphic comments

Semalam 17/10/2008 b'day Iman yg ke 8. Dah 8 tahun dah umur anak kami yg sulung ni. Bermakna dah hampir 9 tahun kami kahwin. Masih ingat lagi dulu sambut ulangthn perkahwinan kami yg pertama kat HUKM coz kena tahan lama kat hospital sbb BP saya masih tak stabil....sekejapnya masa berlalu...

Happy Birthday Iman...semoga jadi anak yg soleh...doakan ibu dan bapanya...

ibu dan bapak sayaaaaang iman...

Happy birthday juga untuk Angriani yg berkongsi tarikh lahir dgn Iman...semoga sentiasa dalam lindungan Allah....



iman masa umur 4 tahun....

iman sekarang....

untuk Iman semalam saya buatkan kek coklat..tapi kurang cantik jadinya...huhuhu...bilalah nak lulus buat kek ni. Anyway Iman suka je...dia yg mkn byk...nanti ibu buat lain ye Iman....

13 comments:

ain said...

salam suzi...

Happy buffay to Iman. Semoga dia membesar menjadi seperti harapan suzi. Pejam celik..pejam celik ,besar dah anak ye.

Akak x pernah pun buat kek hr jd ntuk anak2. Tak pandailah.!!!
Main beli je...hihi

bozzobattousai said...

salam kak suzi,
hepi besday iman. cun template baru...

razifembi said...

hepi besday ...

dah darjah 2 la kiranya ekk...tapi tak tahu la kat sana sistemnya mcm mana...

regards,

relaxjom, penang

Sasha said...

Happy Birthday Iman.. Semoga jadi anak yg soleh... amin...

azza_irah said...

salam malam suzi..
ni reply utk komen suzi..


melayan kerenah anak2 tu satu riadah yg sehat tau..rs kalau 2 3 anak pun dh cukup leh wat badan kita berpeluh..

suzi..
hpy bday iman..
iman juga berkongsi tarikh lahir ngn sorang teman blogger kita..cikgu azlanlin..ada link d blog azza..

Tie said...

Happy birthday Iman....semga panjang umur,mewah dengan rezeki dan menjadi anak yang soleh!

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) said...

wah...ramai gak sambut besday bulan ni ye...

makin cepat membesar...boleh tolong mama dia hehe...

wah best tengok nasi jagung tu...nanti nak try buat..tq kongsi resepi...

PENDEKAR said...

Heppy Birthday Iman, Moga Jadi Anak Yang Baik...heh

:-)

Suzi said...

salam,
kak ain... tulah kalau kat m'sia beli je. kat sini adalah yg blh makan tapi mak oi...ras tak berbalaoi pulak nak beli. buat pulak kadang jadi kadang tidak huhuhu bilalah nak lulus...
==========================
bozzo, template cantik ye...tq. mcm tuan dialah hehehe...
=======================
razifembi,
TQ, kat sini 8 tahun dah kira year3..,6 thn dah start sekolah.tapi iman masih kat NAP...prog. khas utk student dr luar yg baru sampai dan English adalah bahasa kedua
------------------------
salam, azza, kak tie, nrina, shasha, pendekar,...terima kasih ucapan dan doa...

Intan Rosnitta said...

Happy Belated Besday buat Iman.

Moga membesar dgn sihat, berjaya di dunia & akhirat serta membahagiakan kedua ibubapa. Amin.

Cantik template ni. Redup je..

:)

cHeRyNa PiReS said...

sesekali tgk iman...macam mawi pon ade...hehehe..

happy buffday to iman...semoga membesar menjadi anak yg soleh k!:D

Tirana said...

Happy birthday to Iman..mudah-mudahan membesar menjadi insan yang mulia...

Suzi said...

salam Intan, Tirana, cheryna...
terima kasih doa dan ucapan.