Thursday, June 18, 2009

Dari kawan2....terima kasih...

Poskad dr Yatt Finland, sbb menjawab soalan teka gambar kat blog dia hari tu. Sampai semalam. Cantik poskad ni...Terima kasih Yatt. Nanti blh buat lagi peraduan....


Ni kad dr cikgu dila, sebagai tanda terima kasih....

Sejambak bunga dr Yus nun di Qatar sbg tanda terima kasih....



Terima kasih semua, semoga ukhuwwah terjalin berkekalan..

7 comments:

azreen said...

cantik postcard tu..... ;-)

ima said...

cantikkan suzi...ima punya pun dah sampai,tapi tak sempat lagi nak gantung kat umah tu...

ain said...

akak punya pun dh sampai. tp x sempat nak gantung.

princessharyati said...

cuma sekeping kad je ehhehhe.. tapi .. boleh mengeratkan ikatan siratulrahim betul tak?

MiZi said...

wah... setelah sekian lama saya terliur tgk posting2 dalam blog ni akhirnya post kali ni bukan pasal makanan.. dah obesiti ni... saya da follow blog ni lama dah... kalau sudi... follow blog caya came ek...

Intan Rosnitta said...

Salam Suzi,

Byknya hadiah. Coz Suzi ni mmg baik hati... sbb tu ramai yg sayang dia.

Stay the way you are!

:)

Sasha said...

so lovely...