Sunday, June 14, 2009

Nak Miliki Pouch Sling Percuma???

Hihihihihi...bukan saya yg nak bagi....
tapi kawan kita kat Big Eye Shop, Shais.


Kepada sesiapa yg ada baby atau bakal ada baby atau sesiapa sahaja yg berminat nak dpt hadiah pouch sling, Jom sertai peraduanBig Eyes Pouch Sling GIVEAWAY

Untuk keterangan lanjut klik http://bigeyesshop.blogspot.com/

p/s: kepada mak yung2..Hana, Farah, Sara... cuba2lah, mana satu rezeki hihihi



9 comments:

kayteeze said...

Errr.........

Saja nak mai kepoh kat sini, ekekeke......

kakchik said...

Bestnya... tapi malas la nak cuba.

Sasha said...

best jugak kalau dpt satu... tp bg chance kat org lain dululah... sha belum ade baby kecik lg... hehe...

bozzobattousai said...

camana ropanya pouch sling tuh kak?

zureen @ mama said...

Alamak takde baby keciklah pulak..

Tak boleh masuklah gamaknya...he3

QiStinA's said...

kalau tak de baby tak leh yek suzi...he..he..

Suzi said...

bozzo,
klik kat blog shais tu...kat sana ada gambar benda tu...

moi,
blh aje simpan utk baby akan dtg hihihi

ima said...

ima dah tengok,tapi nak nak cubalah sbb anak dah besar...bg peluang kt org lain..hihi

GreenJade said...

uikh..bley beli awai2 nih..hik3

sok jgn lupe kasi hamper baby pouch sling manyak2 ek ekekekeke