Tuesday, June 23, 2009

Tahniah!

Tahniah buat Mamasya sekeluarga kerana baru sahaja dapat baby baru(anak ke 5)...girl pulak tu(anak mamasya sebelum ni semua boys).



Dapatkan Mesej Bergambar di Sini




Dan happy belated b'day utk Mamasya juga...b'day mamasya pada 22/jun hari tu...


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini



4 comments:

blogresipi said...

Waa..patutla Mamasya lama tak update Fp..dia dapat baby baru rupenye... Tahniah2..:)

azreen said...

tahniah dan happy belated birthday to Mamasya....

mamasya said...

Salam Suzi...

Terimakasih byk2 Suzi sediakan entry khas utk kelahiran Syakirah dan besday mamasya...
siap ada kad lagi...terharu rasa di hati..teman yg tak pernah bersua sudi buat entry utk mamasya.
cute kad utk baby Syakirah tu...gambar baby tu pun bam bam macam Syakirah..he..he...
kad2 ni dah diusung bawak balik...kejap lagi gantung di umah. Terimakasih sekali lagi buat Suzi...muaahhhh...

[-suziey-] said...

hola...sgt tomey baby itu..gambo btol ke tu kak suzi..meriah la sume boy tetiba dpt girl..msti manja nnti:p