Monday, May 4, 2009

Dah makin sihat...

Alhamdulillah Isa dah makin sihat...dah tak demam cuma masih ada sisa selsema. Tu yg buat dia masih moody dan tak lena tidur bila malam.Asyik kejutkan saya.."ibu...ibu..wakeup, nak air" sambil tgn tampar lembut kat muka saya...
Terima kasih buat kawan2 yg doakan kesejahteraan Isa dan kami sekeluarga.

Ni gambar semalam...sempat kami ke park yg dekat dgn rumah kitaorg. Kesian kat diaorg dah lama tak main2 kat park...sejak pindah sini rasanya.

p/s: hari ni rasanya tak sempat lagi nak ziarah kawan2..maaflah ye...byk kerja rumah yg terbengkalai yg perlu diselesaikan. Rasa pening tengok rumah ni...tension pun ada...nak kena kemas dulu ni...Isa pun dah tido...jumpa lagi ek...




15 comments:

zureen @ mama said...

Alhamdulillah anak Kak Suzi dah semakin sihat..
Anak2 zureen pun dah sihat dah pun kuar dr hospital smlm..

kayteeze said...

Alhamdulillah...... budak2 ni kuat semangat. Nampai sihat tu..

Kita kat sini musim panas, asyik batuk2 je... Petang pulak hujan lebat.

Sasha said...

Alhamdulillah!! lega rasa hati bila anak2 dah kembali sihat... selamat mengemas rumah utk Suzi...

ain said...

Alhamdulillah...senang le hati bila bdk2 dah ok kan. Akak ni pun tgh sibuk kemas umah. selamat berkemas utk su juga!

ratna said...

yeay..isa dah sihat.. sihat betul2 tau..

bozzobattousai said...

alhamdullillah...

izat said...

Alhamdullillah.. comel tul isa tuh.. selesema pun nampak comel gak.. okay kak suzi, take care..

QiStinA's said...

alhamdulillah isa dah sihat... mesti isa rajin makan ubat nie... kemas jgn tak kemas suzi..he..he

azreen said...

suzi...saya pun ade satu bakul baju tak iron ni....adoh haiii malas btul....huhuhuhu

fa10 said...

kerja rumah mmg x pernah habis...terharu rasanya bila kenangkan mak besarkan kami 8 beradik...mesti penat

Mak Su said...

syukur alhamdulillah, lega kan bila anak2 ni dah sihat.

comelnya dia, putih melepak

ima said...

ooo..isa dah sihat ye,syukurlah...

nekPP said...

alhamdulillahh sihat dah Isa..cute tuhh...

same ler suz ari nie nekpp dok gembo gembo bilik budak2..ape2 yg patut hai hai bai baiii..

selamat mengemasss yaaa ;p

[-suziey-] said...

alhamdulillah isa dh sihat..barula ceria..hehe..comel je naik menatang tuh...ekek;D

GreenJade said...

Alhamdulillah...bagus gak Isa amek udara segar kt luar tuh kasi fresh sket tenaga dia :)

jgn noti2 ek cayang... :D