Friday, May 1, 2009

Bila berubah musim...

Sekarang kat Adelaide tengah musim autumn...dan biasanya bila musim berubah...byklah kes demam atau selsema. Dua tiga hari lepas anak2 saya pun tak berapa sihat...lepas sorang2 sorang...hari ni Isa masih blm sihat dan alhamdulillah abg2 dia dah blh ke sekolah. Tinggal Sumaiyyah masih 'kebal'. Bila Isa tak sihat makanya dgn ibu dia sekalilah 'tak sihat"... dgn cuaca yg agak sejuk ni makin buat saya risau kalau Isa tak sihat...Moga Isa cepat sihat...

ni je sarapan utk hari ni...Iman n Ismail pergi school pun bawa ni je...termasuklah my hubby bawa bekal ni je...


11 comments:

ima said...

kesiannya...isa demam ye! semoga cepat semboh,dah gi klinik ke..

Sasha said...

sedap n simple breakfast ni... saya pun suka mkn... moga anak2 Suzi kembali sihat...

kayteeze said...

Laa... baru bulan may dah masuk autumn ? He he... tentu cantik pemandangan kat sana... Kak tie suka tengok dedaun berwarna keemasan...

ain said...

akak doakan anak2 su cepat sembuh. su pun jg diri.

p/s..dah autumn dah??mesti cantik warna alam!

All about telecommunication stuff said...

sarapannya itu pizza kah?

QiStinA's said...

kesian isa... isa kena rajin makan ubat tau.. supaya cepat sihat...

izat said...

Salam kak suzi,
Kat sini pun tgh musim tak sihat. Kesian isa ngan ibunya... Haritu baby sumaiyah pun tak sihat demam selesema, mama dia skali tak sihat. Pergi klinik terus kena ambik darah takut denggi. Kak suzi kena byk rehat nih, nanti ibu2nya skali tak sihat. Take care okay!!!

Tirana said...

Suzi..

Jihadi dah baik demamnya..Alhamdulillah demam sehari aje...

Bila tengok gambar makanan kat atas tu..teringin la pulak nak makan..hehehe..dah lama tak buat cucur udang.

ratna said...

semoga semuanya sihat cepat.. lecehkan kalau sakit berjangkit ni. lekas2 sihat yer.. bole buat mcm2..

nekPP said...

get well soonnnn 4 my anak2 sedaraaa..wahakss.. psssstt cantik sign awakk itewwwww...ahaksss..

take a good care of ur children!

azreen said...

sejukkan autumn kali ni....huhuhu