Friday, May 8, 2009

Terima kasih Kakasma dan farah.

Kad dr Farah


Kad hari ibu ni dr farah, Paka...terima kasih byk2. Kasih ibu membawa bawa ke syurga. Semoga kita jadi anak solehan dan ibu mithali....
Kenang ibu sepanjang masa selagi hayat...




Terima kasih buat Kakasma coz beri award ni...dan ni pulak 10 fakta mengenai saya...(saya dah pernah jawab dulu so saya copy-paste je hihihi...jgn marah ye kakasma...
  • Paling takut ngeri tengok belon yg besar...nipis...takut pecah. Sebabnya dulu pernah main tiup belon masa sukaneka sekolah pastu pecah kena muka...terkejut ooo....
  • Binatang paling geli..cicak. Pernah tengah syok tengok tv sambil meniarap tiba2 si cicak jatuh kat atas belakang lepas tu cicak yg panik masuk dalam baju...sampai sekarang naik bulu roma bila tengok cicak. Terbayang2 saat itu...geliiiii....
  • Dalam zaman yg serba canggih ni saya adalah antara insan yang takde lesen kereta dan tak tahu pun bawa kereta. Keinginan ada tapi keyakinan takde. So, nak bergerak je harapkan my hubbylah. Tapi bila balik M'sia nanti rasa nak beranikan diri belajar dan ambil lesen...anak2 dah sekolah...jadi keperluanlah kot...
  • Kerja rumah yg paling 'bercinta' nak buat...lipat dan iron kainbaju... huhuhu....Kat sini kurang sikit kerja ni coz hubby gi Uni pun pakai t-shirt je...kadang je pakai kemeja. Iman pun sama...baju sekolah dia bkn mcm kat M"sia. Uniformnya t-shirt je.
  • Saya ni kidal orgnya. Kebykkan kerja buat pakai tgn kiri. Tapi makan tangan kananlah. Sebab dulu kecil2 selalu kena marah dgn mak kalau makan tgn kiri.
  • Saya ni juga susah makan ubat...terutama kalau jenis air. ..lagi2 ubat batuk. Sebab tu kalau gi klinik selalu minta ubat pil je. Dulu kecil2 mak selalu tunggu time saya makan ubat kalau tak tak makanlan. Sekarang hubbylah pulak kena tunggu...hehehe....
  • Saya tak boleh tidur dlm keadaan gelap gelita. Rasa lemas. Berlawanan dgn my hubby. Tapi dia terpaksa mengalah coz anak2 semua ikut jejak saya...
  • Tak berapa suka laut...rasanya saya ni jenis mabuk laut...
  • Jenis org yang senang merajuk juga tapi jarang tunjuk...kecuali kat hubby coz nak dipujuk hihihi...
  • Dulu jenis org yg malas nak masak2 ni tapi sekarang bila dah terpaksa...jadi seronok pula masak...hihihi...




Buat farah dan kakasma , sudilah terima kad bwh ni...tq so much....
JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes


9 comments:

kakchik said...

wah... dah naik dah yang dia punya... kakchik belum pun lagi buat ucapan terima kasih untuk 2 org teman kita tu. takpe... hari ni suzi dulu, hehehe

Sasha said...

Selamat Hari Ibu utk Suzi... jom kita jadi ibu yg terbaik utk anak2 kita...

ain said...

SELAMAT HARI IBU UNTUK SU!!

kayteeze said...

Selamat hari ibu Suzi.....

Kak tie pun pernah alami, cicak merayap dlm baju. Terus lompat2 kegelian.... hu hu... nak pitam !!

Anak Pendang Sekeluarga said...

salam..minta pendapat/komen/nasihat dan etc untuk isu kes anak drhaka/siapa brsalah/punca terjadinya sempena sambutan hari ibu nanti di blog saya...tq

azreen said...

Happy Mother's day Suzi..... :-)

naz ilyn said...

salam...
SELAMAT HARI IBU suzi... ada award dan kad untuk suzi sila ambil yer terima kasih...

JAIRO said...

hehehe selamat hari ibu utk akak... semoga sihat dan sentiasa dirahmati Allah S.W.T bagi akak sekeluarga...

Kakasma said...

suzi..
lucu tul baca kisah suzi nih..pas nih kena kuat kan semangat tau..boleh tuh kalau yakin..adek ipar akak dulu cam suzi ni,takut nak drive..tapi akak kata cuba tngok kat jln tuh kan ramai pmpuan yg drive..ok hape.skrg dah smpai mane2 dah...pepun thanks yea !!