Monday, February 2, 2009

Kad dr Ct-as...




Kad2 kat atas ni dr Ct-as...terima kasih byk2.
Semoga ikatan ukhuwwah berpanjangan....
:)

13 comments:

along said...

salam suzi....wat per skang???

razifembi said...

hi suzy ...

hope the cards ... inspired you more to achieve something in your life ...

btw ...

sis suzy,

Thanks for your wishes .... and sorry for late reply yeah ... u know la lately blogging time must cut out somewhere ... haha

Tie said...

Suzi kena buat almari besar....award dan hadiah dah bertimbun2 tu...hi hi..

Tahniah....

Suzi said...

along...
tengah mngemas brg2 ...nak pindah rumah ...nak tolong mehlah...hihihi

razifembi...
terima kasih...
no worries...

kak tie...
hahaha...kak tie lagi byk...
nanti kena tempah almari cantik2 hihihi....

Mak Su said...

wonderful message, dan tahniah utk award dari Tie itu :)

ct_as said...

sama-sama kasih kak suzi.. ;)

Shais said...

suzi dah masuk rumah baru?

sori dah byk ketinggalan n3 suzi...lately ni tak dpt nak stay lama kat pc.

Suzi said...

mak su...
terima kasih

ct-as...
kalau nak bagi lagi jgn segan2 hulur hihihi..

shais...
hari sabtu ni.. 2-3 hari lagi...

naz ilyn said...

salam...

cantik rumah baru... kd yang diterima pun cantik dengan bait-bait kata yang indah... tahniah bertambah koleksi

p/s: terima kasih selalu ke laman sy amat menghargai...

ima said...

tahniah !!! dapat award lagi...dah pindah rumah ke belum ni....

azza_irah said...

tahniah..muat ke lemari tuh...kang nak bawak balik mesia kena tempah kapalterbang khas..hehee

Intan Rosnitta said...

Salam Suzi,

Moga ukhuwah antara kita juga berpanjangan hendaknya.

:D

ain said...

salam suzi...dah abis mengemas kat umah baru..x sabar nak tunggu citer umah baru ni.