Monday, February 16, 2009

Apa cerita??...

Hari Selasa hari tu tengah bersemangat nak update dan ziarah sekali broadband buat hal..tensen betul...hari Jumaat baru OK.

Hari Rabu dan Khamis saya dan Isa meneman Sumaiyyah kat kindy...tau2 je lah Sumaiyyah tu...pemalu dan susah nak 'panas enjinnya'. Cikgu minta saya temankan dia, biar dia biasa2kan diri dulu...sekolah baru suasana pun baru. Lagipun kat kindy ni ramai studentnya cikgu takleh nak tumpu sgt kat sorang je. Kindy satu kawasan dgn sekolah iman dan Ismail...senang nak hantar dan ambil.

Sumaiyyah bergambar dgn Isa sblm ke kindy haritu. Kat rumah Sumaiyyah ni suka nyanyi berdandan (tak tahulah ikut perangai sapa...) dan ceria orgnya tapi bila kat luar pemalu yg amat...

Hari Jumaat pulak pergi klinik cucuk Si Isa(utk yg 1 1/2 tahun) dan Ismail(utk yg 4 thn)...dua 2 dah lambat hihihi.... biasalah bab2 cucuk ni selalu gak kami camni....

tidur lepas kena cucuk..tak ke sekolah Ismail tu...tapi alhamdulillah tak demam...masa cucuk pun tak nangis ...


Hari minggu pulak macam biasalah taklim mingguan, garage sale dan sunday market...hihihi....Tiada hasil yg menarik kat sunday market semlm bg saya...tapi rezeki bagi hubby n Iman....nak tahu blh BACA SINI.

5 comments:

Tirana said...

Padanlah lama tak nampak suzi online...rupanya ada masalah broadband ye...

azreen said...

syok je nengok anak2 suzi tido....sib baik tak demam ek...kalo tak...mesti penat kan..

ain said...

ingatkan masih busy ngemas umah lagi..rupanya line buat hal ekh.

p/s...flea market kat sini pun x best sgt lah sekrg.

[-suziey-] said...

rs nak gigit isa bole..geram..chubby! :D

erkk..sukati jek nak gigit anak org :P

Suzi said...

salam

tirana,
tu ah tensen betul...kami tgh plan nak tukar broadband ni....

azreen...
Alhamdulillah tak demam...cuma anak2 sekarang kena selsema...perubahan cuaca kot....

kak ain...
kat sini bestlah juga...tu yg tiap2 minggu pergi hihihi....kadang tak beli apa pun...jln2 cuci mata...

suziey,
hak gigit 2 manja takpe hihihi....