Sunday, August 17, 2008

Single Clove Garlic



Tak tahulah org lain...bg saya nilah first time tengok/beli garlic jenis ni...Terpaksa hari tu coz garlic biasa takde kat supermarket tu...my hubby dah malas nak gi kedai lain lg pun dah lambat masa tu. Mahal lak tu...AUSD 4 utk 10 biji (sepeket)...kecil2 je...Garlic biasa dlm AUSD 1.30 je sepeket.....



6 comments:

Tirana said...

Salam Suzi..

Saya pun tak pernah jumpa lagi garlic yang macam ni..Baunya macam garlic biasa tu ke?

Suzi said...

salam tirana...
bau dia sama tapi kurang sikit...

Shais said...

salam kenal,

pernah nampak masa beli brg dapur kat hypermarket. Lps ni nak try la.

Tie said...

Laa...ade juga garlic mcm tu..tak pernah jumpa lak..dok sini mana nak cari..tapi senang gak garlic camtu..akak mmg suka yg besar..cepat nak kopek kulit..
Oh ya, akak dok hulu ni dah masuk 3 tahun..entah bila hubby dpt tukar posting... boring gak..nak gi shopping jauh sket.. bukit payung tu ada gak pasaraya intan..kalau mls gi bandar ganu.

Suzi said...

salam shais...
terima kasih sudi dtg blog kita...

Suzi said...

salam kak tie,
takpe duk hulu pun..jimat duit...kalau duk bandar nanti habis duit...byk tempat shopping...terkesan nak beli itu..ini...