Monday, August 17, 2009

Happy Belated B'day to Ijan...

Salam semua...hari ni tengah sibuk2 kat dapur siapkan sarapan dan bekal lunch anak2, tiba2 takde air...fisrt time sejak duk rumah ni...tak lama ada org dtg korek kat depan rumah...ada problem kot. Nasib baik sekejap je...So, hari ni anak2 pun pergi lambat ke sekolah. Patut 8.45 am dah masuk tapi dekat pukul 10 baru pergi hihihi...

Semalam birthday Ijan(blogresipi)...utk Ijan, akak ucapkan happy belated b'day. Moga hidup akan lebih bahagia dan ceria, lagi2 dgn kehadiaran org baru tak lama lagi. Moga Allah permudahkan segalanya...

Terimalah kad yg tak seberapa ni dr akak....



Dapatkan Mesej Bergambar di Sini

6 comments:

nekPP said...

belated besday to ijan jugakk..tompang seblog nihh ekeke..

jalan2 pagi hari suzi nii..siap pakai mask lagi takut jangkit batok2 romantik dr nekpp ahaks...

ain said...

happy bday to ijan too!!!

fzi said...

Salam suzi...
Akak tumpang wish kat ijan...hepi befday!

mother of two said...

tak kenal.. tapi nak tumpang jugak.. ekekekke.. kalau dubai takdok air... perghh.. tak tau nak korek maner ader yg mandi ngan air mineral water ajer

blogresipi said...

Salam Kak Suzi.. mekacih for the lovely card.... kite dah amik dah nanti kite tempek kat blog yer... :) psst, takde air tue sempat mandi tak? heheheh

cHeRyNa PiReS said...

HAPPY BUFFDAY to ijan juga ye!