Saturday, August 22, 2009

Gift dr NekPP dan Green Jade(Tinie) dan kad Ramadhan lagi(updated)...

Selamat berpuasa semua...masak apa agaknya hari ni ye? Kalau kat Malaysia tentu seronok sebbab dah tentu banyak pilihan kat pasar Ramadhan. Hari ni alhamdulillah saya tak payah masak utk berbuka...ada jemputan majlis berbuka sempena alikah anaknya. Tuan rumah siap pesan jgn bawa makanan apap2 pun...bawa perut je...senang banyaklah hihihi.


Bunga dan coklat kat bawah ni hadiah NekPP sempena b'day saya hari tu....terima kasih, sayang dia! Bestlah NekPP berpuasa kat tanahair tercinta ye...jelesnya...



Cantik, kan? Kata Nek PP, dia gubah sendiri bunga ni hihihi...Tapi sayang takleh nak letak kat mejalah NekPP anak2 ku itu sungguh "kreatif"...nanti siap bunga tu kena gubah balik hihihi




Coklat ni pun kena keluarkan sikit2...nanti cepat habis hihihi...



Ni pula gift dari sis tinie(green jade)...tq adikku cayang. nanti raya blh pakai kot hihihi. Raya ni, cik abg balik tak?





Bawah ni pula lagi kad Ramadhan dr kawan2...terima kasih semua. Moga ukhuwwah berkekalan. amin.



dr Kak Ina KL


dr Yus- Qatar...



dr Ijan-blogresipi



dr cinta segar...



Kad Ramadhan dr Nek PP...


dr Kak Nor, Terengganu Kite!


dr Along Roz...


dr Hana, Japan.


4 comments:

zureen @ mama said...

Salam Ramadhan Kak Suzi..

Deliah's Deli said...

bestnya off masak.baru nak tanya juadah apa berbuka hari ni? :)

cHeRyNa PiReS said...

selamat menyambut ramadhan kak suzi! bile nak letak juadah buka nieh? tak sabar nak tgk...

ain said...

tahniah dpt kad2 yg cantik2 belaka!!!