Saturday, July 18, 2009

Bakso

Dinner semalam ni...penat balik dr jln2 kat city, so masak yg simple je...Resepi dr che'iza@myresipi.com . Untuk resepi blh klik SINI.

6 comments:

kakchik said...

assalamualaikum suzi.
baru semalam kakchik dok cakap2 dgn adik pasal mee bakso. sbnrnya ada satu restoran bakso yg baru dibuka & pelanggannya punyalah ramai. kalau balik keje mesti lalu kat depan restoran tu.
bila tgk bakso suzi ni menambah2kan lagi rasa nak cuba makan bakso tu. nak buat sendiri sekarang ni kakchik tak sempat.
sedapnya...

blogresipi said...

Besau2 jer ball ball dlm mangkuk tue... nak jugak!!!

ain said...

nebor akak pun terer buat bakso. sedappp!!! kena try buat gak le.

ima said...

memang sedap bakso ni..ima pernah makan kat umah jiran....

azreen said...

simple tapi sedap.....

[-suziey-] said...

sy suka yg ball2 tu je..ekek:D