Monday, September 14, 2009

Salam Aidilfittri Buat Semua

Sempena Aidilfitri yg bakal menjelang tak lama lg, kami sekeluarga mengambil kesempatan mengucapkan selamat menyambut hari raya aidilfitri kepada semua keluarga, sahabat handai dan juga pengunjung blog ini...maaf zahir dan batin jika ada salah dan silap...

Rebutlah peluang malam2 terakhir Ramadhan ini deangan tingkatkan iman dan amal kita...moga diterima oleh Allah SWT...amin.



Terima kad ini dr kami,





p/s: kepada kawan2 yg bertanya...kami akan pulang ke tanahair for good Disember ni insyaAllah bukannya raya ni...kami masih beraya di sini....




18 comments:

zureen @ mama said...

Selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri utk Kak Suzi sekeluarga..

bozzobattousai said...

awalnyer kak...ada lagi seminggu nih...anyway...selamat hari raya maaf zahir batin...

kakchik said...

salam aidil fitri suzi. semoga di akhir ramadhan ni kita sama-sama tidak terleka dengan persiapan raya.

kakchik pun ingatkan suzi akan balik beraya di malaysia, hehe takpe... hujung tahun pun takpe asalkan semuanya selamat.

kad kakchik dah ambil, nanti terima kad kakchik pula ya.

Blog Joker said...

slamat idul fitri juga ya smuany ..

ima said...

selamat menyambut hari raya aidil fitri buat suzi sekeluarga... maaf zahir dan batin juga dari ima...ima ambil kad ye..

Mak Su said...

selamat hari raya :), moga bergembira selalu

fa10 said...

selamat hari raya suzi.... ampun maaf la kot2 ada terguris perasaan dan halalkan hutang award yg x tersiar..hehehe, moga persahabatan terus berkekalan

ain said...

Selamat hari raya untuk su sekeluarga juga. Maaf zahir dan batin!

terima kasih utk kad raya tu, esok akak pos akak punya ye.jgn lupa ambik!!!

cHeRyNa PiReS said...

selamat hari raya kak suzi...i take it kak suxi tak update blog lagi la lepas nie ye? mesti dah nak siap2 beraya kan?

maaf zahir batin...kalau ada silap salah makan dan minum mintak dihalalkan...

adoii..apasal sedih nieh..

Deliah's Deli said...

Salam Lebaran drp kami di Deliah's Deli. Maaf Zahir Batin.

p/s kita ambil kad ye :) TQ!

nekPP said...

salam aidilfitiri untuk suzi sekeluarga..dgn ingatan tulus ikhlas maaf zahir dan batin..

dtg amek kad nie..mekasih yerk!! jgn lupe amek kad rumah nekk nnti..;)

cikwan said...

salam lebaran x lama lagi kak suzi,saya ambik kad raya ni yer,jemput kerumah ambik kadraya dr saya pulak yer..tq
\

fzi said...

Selamat Hari Raya Suzi...

kak ina kl said...

salam suzi..wah bestnya balik terus ke malaysia ...kamu nanti tinggal kat mana? akak datang ambik kad rayer ye..terima kasih..sudilah datang ke rumah akak ambil kad rayer ye..

FiDa@aMiDa said...

salam adilfitri buat kak suzie sekeluarga..nanti singgah blog amik kad.tq

ct_as said...

selamat hari raya utk kak suzi sekeluarga jugak...

GreenJade said...

salam AidilFitri utk sis sekeluarga jugek yea :)

sy juge mohon ampon maaf kiranye ade kata2 yg terguris..

wahhh Dec nih blk Mesia ek? koling2lah bile smpai KLIA bley ler bertentang mata kalu bkesempatan hehe

Sasha said...

Salam Aidilfitri utk Suzi & family... Moga Meriah & Ceria di pagi raya walaupun berjauhan dr sanak saudara... Maaf , Zahir & Batin dari saya... Thanks atas ingatan Aidilfitri ini...