Tuesday, September 15, 2009

Khas buat Sheila dan Asiah....

Happy belated birthday buat Asiah(13/9) dan Shiela(14/9)...sori ketinggalan keretapilah pulak hihihi...
Terima kad kat bawah ni khas buat kalian berdua...moga hidup sentiasa dirahmati Allah SWT...




5 comments:

cHeRyNa PiReS said...

kak suzi!!! nak raya pon ingat buffday org lagi...cayaklah!

mane biskut raya kak suzi nieh...sha nak tgk...tak sabar nieh:)

happy buffday buat sheila dan asiah. waaa...buffday dah nak raya! boleh mintak kasut raya lebih:P

ain said...

happy bday to both of them too!!!!

psst...senang2 dtg umah akak amek kad raya eh..jgn lupaa!!!!tq su!

Mak Su said...

maksu dah amik dah kad raya, tq ya suzi :)

Deliah's Deli said...

dah gantung cantik2 kad raya dr adelaide...kuih raya je belum dpt 'rasa' lagi :)

Asiah Yacob said...

k.suzi terima kasih byk2..susah2 je bagi kad yek..terima kasih jugak buat Cheryna n Ain...anyway Selamat Menyambut Hari raya Eidulfitri buat k.suzi sekeluarga..

psst: k.suzi nak email add boleh?