Tuesday, December 30, 2008

Salam Maal Hijrah dan Tahun Baru....

Selamat tahun baru Hijrah 1430 dan tahun baru 2009. Syukur kepada Allah SWT kerana kita masih diberi peluang utk merasainya...Semoga kehidupan kita sentiasa dalam linduganNya.

Terimalah kad yg tak seberapa itu dari saya utk anda semua (kawan2 dan sesiapa sahaja yg mengunjungi blog ini)...sudi2kanlah menerimanya ye....



* 2-3 hari ni tak update blog dan jenguk kawan2...tak tahulah kenapa...bz taklah sangat..malas pun adalah sikit2.... hari minggu asyik berjalan je...mmm...maaf ye kawan2....

13 comments:

kakchik said...

Salam Maal Hijrah kembali suzi. Ni ha, KakChik dah datang ambik kadnya. Cantiknya... rasa macam nak mandi laut la pulak tapi skrg ni ombak kuat, tak selamat dan ssssseeejjjuk ssssangat.

Tie said...

Salam Maal Hijrah....

Terima kasih atas pemberian kad ni... Nanti senang kak tie tepek, ekk.

pink_butterfly said...

trima kasih kak...

nanti akan dipublish kat blog=)

::SRISUFI:: said...

Salam maal hijrah buat Suzi...

sri dah amik kad ni...nanti sri akan publishkan yerk..thanks my frenz...

suka sgt bertamu disini...sri tgh intai2 resepi Suzi nih...cuti2 ni...time nak test resepi ...hehehe

FarHa said...

tq kak...sy amik tau...
nanti de masa sy letak dlm blog sy..bz skit..nak balik utm dahh..dah strt sem baru huhu...awal2 sem nih bz nak susun jadwal skit...

azza_irah said...

salam maal hjrah juga utk suzi..
maaf diterima..pasni kena masuk blog azza ye..heheh..

tkaseh ek kad..nnnti azza tempek..

ain said...

salam maal hijrah untuk suzi dan keluarga juga. Semoga tahun yg baru ini akan lebih diberkati Allah.

Tirana said...

Salam Suzi..terimakasih untuk kad yang diberi.. InsyaAllah nanti saya tempek di blog.

Shais said...

salam maal hijrah.

terima kasih suzi...

Intan Rosnitta said...

Salam Suzi,

Salam Maal Hijrah 1430 & Salam Tahun Baru 2009 buat Suzi sekeluarga di perantauan...

^aNgRiAni^ said...

Happy new year kak Suzi...

Apa azam baru tahun ni? hehehehe

saja tanya...:D

Suzi said...

salam ...

kak chik...sekarang summer kat sini musim org mandi manda/piknik...w/pun summer tapi air lautnya sejuuuuukkk...

buat semua...
sama2...thanx sudi ambil kad...

angriani...
azam...nak jadi lebih baik dr thn lepas dalam semua segi terutama amal ibadat yg teramatlah kurang...

azreen said...

salam Maal Hijrah buat suzi sekeluarga...