Thursday, December 18, 2008

Salam dr Canberra



Pandai koala ni posing...kan?...comel....



Salam dari Canberra buat semua....kami semua sihat2 aje cuma letih je...tapi masih blh tersenyum mcm koala yg comel tu. Gambar tu ambil kat wildlife park kat sydney tadi....



Kami baru sampai di Canberra dr Sydney tadi. Maaf tak dapat nak update blog coz balik bilik je dah penat...huhuhu...ada juga yg rasa rajin nak update tapi line internet pula tak dpt....saya pakai 3G mobile ni...

Esok buat passport Isa...lepas tu ke Wagga Wagga...Ahad balik ke Adelaide. Banyak cerita suka duka yg nak dikongsi...nantilah ye...



Terima kasih atas kunjungan dan doa kalian semua....salam sayang buat semua.... :)

13 comments:

Tie said...

Bestnya...kak tie nak ikut laa..hu hu..

Koala tu macam tahu je ..nak posing comel2 masuk blog ni...hihi..

bozzobattousai said...

saya tak pernah tengok koala live...

kakchik said...

Salam suzi, semoga semuanya sihat dan sejahtera sepanjang perjalanan yang jauh tu.
Kiutnya koala. Masa abang ngah di Tasmania dulu dia ada kirimkan replika koala tu kat kakchik dah adik-adik tapi tak tau ke mana dah sebab dah lebih 20 tahun lalu.

ain said...

comelnye koala tu....masa hubby gi perth dulu..bawak balik 3 patung koala bear utk 3 anak dara dia. Beso2 pulak tu..

semoga suzi n family sihat dn enjoy the holidayy...

Zureen said...

Salam rindu kat Kak Suzi,semoga seronok pergi bercuti,zureen pun tak sabar nak baca blog tentang percutian ni.he3

akakerin said...

Suzi pi honeymoon sekali ka?

Sasha said...

tolong hugkan bear utk sha... kiutnye!!

intan said...

salam suzi, bestnya cuti tingin la nk pg situ jgk xtahu la kesampaian ke x? nak tanya sikit la u amik layout nih dr Theblock.com kn?camna eaa nk hide kn addnya kat ats sblh kiri tu, xreti la nk hidekn,tq

Shais said...

salam suzi,

wah..wah..seronoknya. bertuah dapat ambik gambo koala masa dia jaga kalo tak tido memanjang.

have fun....take care.

TERA said...

huhu.. cutenye die, rasa mcm nk peluk je

azreen said...

suzi...awat tak singgah wollongong....kalau tak blehla jugak jumpe kan....

comel kan nengok koala tuh...mcm nak peluk2 je....hehehe

fa10 said...

cutenya koala tu..mcm patung jer..cuti sakan ni...happy holiday

intan said...

ok...uzi dh beli try and error anyway thank , selamat kembali ke Adelaide