Monday, December 8, 2008

Salam Aidil Adha

Selamat Hari Raya Aidil Adha buat semua keluarga...sanak saudara dan kawan2 di mana sahaja berada. Semoga kita semua dalam peliharaan Allah SWT sentiasa hendaknya.


Kat sini ada yg sambut raya hari ni dan ada yg esok...Saya sekeluarga antara yg menyambut raya esok....Nak tahu ceritanya baca kat SINI lah.

Terima kasih buat kawan2 blogger yg memberi kad dan juga membuat ucapan...ada kesempatan nanti saya akan pergi kutip kad2 tu hihihi... Lama saya tak update blog coz ada masalah internet...



6 comments:

Tirana said...

Suzi, selamat hari raya aidiladha..moga ceria selalu..

Saya raya di KL dengan anak-anak. Hubby akan sampai besok di Malaysia dari Turki.

Hari ini masak pulut kuning, kari ayam dan laksa penang. Esok plan nak masak roti jala dan bamia daging. Selalu pagi raya, masak nasi beriani tapi since hubby tak ada, tukar selera pulak..hehehe

@LiYaNNuaR said...

salam aidiladha..

azreen said...

slmt hari raya utk suzi sekeluarga ek...masak sedap2 tau...hehehe

ain said...

salam suzi...selamat menyambut aidil adha utk suzi sekeluarga juga. Masak aper2 raya2 ni..?? Akak mcm biasa le...numpang mkn umah mak je.. hehehe...

cHeRyNa PiReS said...

selamat hari raya aidiladha kak suzi! thanks sbb visit blog sha time sha bz2 nieh:D

Suzi said...

salam aidiladha buat semua... :)