Thursday, December 11, 2008

Hari akhir Ismail di kindy....

Hari ni hari terakhir Ismail kat kindy Modbury South Pre School. Ada majlis ringkas utk beri sijil dan buku laporan...Teacher dia je yg bagi coz pengetua tak dpt datang. Layan jelah gambar2 ni...Sekali lagi saya jadi jurugambar coz hubby tak dpt ikut... ada meeting dgn supervisor....


tengah bagi kerja tangan kat empunya masing2...satu beg plastik...huhuhu....tambah koleksi...bertambah kotak...nak buang sayang....

Ismail menunggu giliran dipanggil....

Tiba giliran Ismail ambil buku laporan.....

lepas tu ambil 'diploma'....


lebar senyum Ismail...

Inilah antara kerja tangan yg dibawa balik...huhuhu....


yang lawaknya dalam laporan ni....cikgu cerita yg Ismail juga dipanggil Brad Pitt coz kadang2 suka 'berlakon'....


Buku laporan aktiviti Ismail kat sekolah...dgn gambar2 dan hasil kerjanya juga....


Sumaiyyah dan Isa....


Brownies utk Ismail dan kawan2 dr saya....

11 comments:

ain said...

alahai Brad Pitt dah abis sekolah dah. Cayalah Ismail....

p/s...citer ngan pic raya x de le suzi..kelam kabut sikit kali ni. raya thn dpn ekh..hihihi

azreen said...

suzi...bukan next week ke diorg last sek? Aiman minggu depan baru hbis...lps tu seronokla bercuti...heheheh

Tirana said...

Dah habis tadika..tahun depan masuk sekolah betul ye...Sementara tu happy holiday..hehehe

cHeRyNa PiReS said...

congratulations brad pitt! waaa...aunty sha tumpang proud plak bace laporan cikgu tuh...congrats kak suzi:D

bozzobattousai said...

brad pitt mesti terel cakap omputeh kan? kecik2 dah pandai, jelesnyer saya....

Shais said...

tahniah Brad Pitt...hihihi.

CT Delima said...

tahniah Ismail @ Brrad Pitt hehehe..anty ct pun berbangga Ismail akan jadi ank didik yg berjaya satu hari nnt.. Amin..

seksa nya cikgu dia tu kai sua pendek jer hehehe

Intan Rosnitta said...

Wah! Cayalah Brad Pitt @ Ismail!

Selamat Bercuti...

:D

ain said...

esok dah nak gi jalan2 cuti ekh. Happy holidayy n enjoyyyy!!!!take care too.

kakchik said...

ismail nampak macam anak Cina lah.hihihi

fa10 said...

next season ismail masuk p1 la yer...5 thn ke umur dia?