Tuesday, November 9, 2010

SET BBQ UNTUK DIJUAL

Penatnyaaaa....baru balik belajar kereta. Hehehe...orang dah ke merata ceruk, sy baru terhegeh-hegeh nak ambil lesen. Hari ni 'cikgu' dtg ambil awal pulak tu...7 am. Kesian anak-anak kena bersiap awal. Isa pun dah mula pergi PASTI hari ni...bagus juga untuk biasakan diri,so tahun depan taklah bermasalah. Tadi ada ujian penilaian...banyak juga kena tegur masa kat jalan raya. Moga-moga Allah permudahkan untuk test dengan JPJ nanti.

Nak masak apa pun tak tahu lagi ni...mujurlah hubby lunch kat ofis hari ni, masak simple-simple lagilah hari ni.



Ada sesiapa berminat dengan set BBQ ni tak?


Masih dalam kotak. Tidak pernah digunakan.

Dibeli di Australia.

Specs:

- hooded (ada penutup)
- 4 burners
- brand: JACKEROO


Yang dijual di mudah.com.my seperti DI SINI. Tetapi harga yang ditawarkan lebih murah.

kalau berminat boleh email my hubby di Email *thebentara*@gmail*.*com (buang *)




2 comments:

Pemin said...

akak, berapa harganya akak

Suzi said...

pemin,

boleh email my hubby *thebentara*@gmail*.*com (buang *)

tq.