Saje nak share lauk yg simple dan senang nak buat....tapi tetap membuka selera.
ikan kukus dan air asam....makan dengan nasi putih panas .Yummm!
Kukus ikan dgn garam dan asam keping, kemudian curah dgn air asam kat atas ikan yg dah dikukus.
Kukus ikan dgn garam dan asam keping, kemudian curah dgn air asam kat atas ikan yg dah dikukus.
Singgang pedas biasa...mcm resepi kat sini. Lawan pulak dgn sambal belacan atau budu ke dan ulaman. Terangkat!
7 comments:
kak suzi.. tun x nmpk ikan kt mana.. haha.. tenggelam bwh bawang ek? hihi
x nampak pun sedap ni.. + air asam mesti lagi sedap!
wahhhhh,mmg stuju,ni mmg sng dan saaaaaangat seeedap!
suka sgt msk singgang..simpan esok pun masih sedap!!
slmt hr ibu suzi! :)
baru terfikir nak buat singgang. suzi dh mendahului
berkunjung
memberantash.blogspot.com
Post a Comment