Wednesday, January 5, 2011

Moist Roast Chicken

Assalamualaikum. Hari ke 5 tahun baru...macamana? Semoga setiap hari kita menjadi yg lebih baik dari hari sebelumnya. Bermula persekolahan sesi ni, semua anak-anak saya bersekolah. 2 di sekolah kebangsaan dan 2 di PASTI. Alhamdulillha dapatlah ibu dia 'berkeseorangan' sekejap. Nikmat tu hehehe...

Lunch hari ni saya masak ayam guna resepi Moist Roast Chicken dr blog Hana. Resepi asal dr tulip. Dah ramai juga yg mencuba resepi ni. Tapi....kan, disebabkan nak cepat sy bakar dalam kuali je...Ok je...janji masak, kan? Makan dengan nasi karot dan salad telur. Brrr, alhamdulillah kenyang.



Boleh klik SINI untuk resepi ayam ni...




Antara azam thn ni....nak rajin2 beriadah....Hari Rabu ada kelas aerobik kat UTP.Siapa nak ikut?? (Dalam bilik tertutup) Jom!!!



8 comments:

Hann said...

waah..
sedapnya ayam tu.. baru bercita-cita nak buat..

wah.. aerobic.. jeles nih.. nak ikut jugak..

Deliah's Deli said...

salam suzi :) selamat tahun baru 2011! semoga yang terbahagia untuk kita semua inshallah.

kayteeze said...

Hu hu... terliur tengok!
Dah lama kak tie tak membakar ayam ni. Nanti nak buat jugak!

Suzi said...

hann,
jom! @UTP setiap ptg rabu hehehe...

Suzi said...

deliah,
amin.

kak tie,
sy pun dah lama tak membakar ayam...trylah.

Jiha said...

Adehaiii leleh air liur tgk ayam tu..kena try ni cmni...

hana said...

salam kak..
slamat taun baru kak... wahhhh skrg berseorangan yer! jeles neh... hihihi.... ayam tuh pong kite suker! ratah ajer oishiiii

Suzi said...

jiha,
try ke..tak rugi hehehe...

hana,
syok juga sorang2 sesekali.
jgn jeles2, masanya akan tiba...