Saturday, July 24, 2010

Funny Vacation Contest

Jom join contest lagi hehehe...kali ni Funny Vacation Contest , anjuran
Diana @ http://jomjomcak.blogspot.com/2010/07/funny-vacation-contest.html

Sesiapa yg berminat singgah ke sana ye....hadiahnya RM200...jom join!
Bermula 2 Julai 2010 hingga 30 Julai2010.





Ni gambar saya untuk contest ni...gambar lama ...tahun 2004, harap-harap memenuhi syarat. Dah 6 tahun berlalu. Tapi bila baca contest ni memang gambar ini yang diingat. Apa yang kelakarnya? Masa tu kami pergi cuti-cuti Malaysia kat Putra Jaya, kalau ikut gambar tu bertarikh 30/12/2004. Sebenarnya my hubby nak bergambar dengan anak-anak berlatarbelakangkan masjid tu . Anak-anak tengah lasak, masa tu Iman baru 3 tahun lebih dan Ismail 1 tahun lebih. Punyalah susah nak kumpulkan diaorg. Dapat pengang sorang, sorang lagi terlepas lari hehehe... Gelak besar kitaorg. Penatnya kejar budak-budak itu. Sekarang diaorg dah besar...dah ada dua lagi adik. Kenangan kelakar dan indah....Bila tunjuk kat diaorg...gelak je diaorg...



p/s: diana, harap ia memenuhi syarat.


4 comments:

Faheem Jr said...

wah..rajin nya join kontes.. :)nape aunty tak join SUPRISE faheem hari tu.. :(

Suzi said...

alahai faheem...baru 2-3 hari ni je...tak tahu kenapa hehehe....

Tie said...

Haha...

Memang susah nak suruh anak-anak besar tu untuk duduk diam. Kak tie dulu nak ambil gambar sibujang tu, sampai terpekik-pekik .

Lucu tengok gambar tu. Sikecik tu menonong je jalan.

Diana said...

salam...pn penganjur tumpang lalu...hihihi...yes, cukup syarat tu kak, thanks for joining yer :)
hehehe...saya memahami perasaan akak...mmg susah nak kejar anak2 kecik nih *LOL*
good luck yer!