Wednesday, July 21, 2010

Jual! Jual!

Salam semua....Isa dah besar dah...dah tak perlu benda2 ni so, kami nak jual. Sesiapa berminat email sy....maklumat lanjut kat

http://comelote75.blogspot.com/2010/07/baby-booster-childbaby-seater-zuzu.html

dan

Stroller


Baby seater

5 comments:

Mak Su said...

masa kakak kecik dulu, ada car seat dengan stroller... stroller kekal sampai ke kaklang. baby bed jugak. car seat takat kat kakngah jer.

tapi w tak de tu semua, sebab semua dah hancus, dan kami malas nak beli... hehehe

selamat berjualan.

elok gaks ada brg2 ni... kemudahan buat parents dan anak

kayteeze said...

Bagus juga suzi jual ni, mudah-mudahan ada yang dapat manfaat darinya.

jalilah_jy said...

aikkk dah tak mauuu tambah bil ahli keluarga lagi ker dek suzi?? maaf akak gurauu...cantik lagi kesemua brg ni.. akak pun dah tutup kilang dan 44 thn.. tunggu cucu mari la pula hahaha

fa10 said...

dah pasang pagar besi ke?
4 orang tu kira elok la tu... tak sikit sgt dan x ramai sangat

Suzi said...

tq maksu...dapat jual blhlah beli brg lain yg nak digunakan...utk diaorg juga hehehe...


tq, kak tie....kalau blh buat budaya garage sale kat malaysia ni elok juga hehehe...

jalilah_jy, akak...pengeluaran dihentikan dahulu...tak tahu buka ke tak lg kilang ni...hehehe...

fa10,
4 org rasanya dah cukup, kan? lgpun boy n girl dah ada....