Tuesday, July 27, 2010

Menu semalam


Menu lunch...masak lemak ikan masin dgn nenas, kerabu taugeh dan ikan goreng. Oleh kerana masak lemak ikan masin tu pedas maka untuk anak-anak saya masak, masak lemak ayam. Bukan main selera makan sampai kena masak lain untuk dinner.


Potato salad dan nugget ayam untuk dinner anak-anak. simple, asal kenyang sudah hehehe...untuk saya dan hubby, kedai punyalah....hehehe...anak-anak saya tak berapa sesuai makan makanan yang beli sebab biasanya pedas...pedas sikit pun diaorg tak tahan...
Potato salad tu dapat idea bila tengok Mas masak hari tu...TQ Mas. Boleh klik SINI nak tengok resepi....




Ni pulak bukanya menu kami semalam hehehe...nak promote sikit barang yg baru update kat blogshop saya...jemputlah cuci-cuci mata ke Comel Lote
Brooch dan gelang tu cantik-cantik...sesuai pakai raya nanti. Tak pun boleh bagi sebagai hadiah kat mak...mak sedara...kakak...hehehe. Jemputlah ye...


5 comments:

Tirana said...

Adoi...terliur tengok menu suzi... dah la puasa pulak hari ni...hehehe

kayteeze said...

Suzi, kak tie suka kerabu tu !! Rasa macam nak buat karang, hehe...

indahhouse said...

Salam kak suzi,
apa khabar kak? sedapnya kerabu. Saya pun suka. Saya pun ada buat masak lemak ikan masin kelmarin dulu. Memang berselera la makan ngan kerabu tu.

ima said...

salam suzi...gulai ikan masin dgn nenas tu memang sedap...kak ima pun suka...tambah2 lengkap set hidangan tu...mestilah berselera...

Deliah's Deli said...

salam suzi...kerabu taugeh tu klu ade lebih hantar sini skit tau :)