Wednesday, December 8, 2010

Jalan-jalan Cuti Tahun baru...Pusat Sains Negara.

Assalamualaikum. Hari kedua tahun baru 1432 H. Salam Maal Hijrah buat semua. Dah sarapan? Ni menu sarapan kami hari ni. Roti pita dan chicken slices. Jemput...




Semalam cuti tahun baru kami jalan-jalan ke KL. Ke Pusat Sains Negara dan sempat juga ke I-City. Sebenarnya hubby ke majlis pengumuman pemenang My Selangor Story yg hari tu,so alang-alang dah ke sana bawalah kami sekali jalan-jalan. Bertolak 8am...+- 11 pm sampai rumah. Penat tapi puas sebab tengok anak-anak seronok. Terutama masa kat Pusat Sains yg kebetulan dah bermula pameran dinosaur.


Peserta, penganjur dan penaja MSS2010....tahniah kepada pemenang!!



makan time! utk ikan-ikan kat Pusat Sains...hehehe


kat ruangan pameran sains....


pertunjukan sains...


Dinosaurs a Live!!! org paling ecxited adalah Isa. Sebab di memang peminat dinosour.Tapiiiiiiii......sampai sana takut sebab besar2 dan bunyi mengaum yg ganas hehehe..

"Hai Isa"...
Masa ni Isa ok lagi...takut sikit je...


masa ni dah nangis sebab masa dia pegang satu dinosaur tu, dinosaur tu bergerak tiba-tiba...terkejut dia ...terus ajak balik hehehe


Sekejap je kami kat i-city. Yang bahgian bawah tu belum buka pun lagi. Lampu baru je menyala. Lepas tu terus bertolak balik Ipoh.



3 comments:

Yat Maria said...

psssttt...sarapan yg amat menggoda jiwa raga ku..nak wat for dinner plak :)

Fiza Amran said...

sarapan yg best..

kak ina kl (1) said...

akak pun tak pernah lagi gi ke pusat sains dan i city tu..

mesti pengalaman berharga sbb hb kamu join mss tu. tahun depan nak cubalah pulak.