Friday, November 6, 2009

Mandi manda kat beach

Minggu lepas cuaca agak panas kat Adelalide ni >30C...so, anak2 dah mula ajak pergi beach. Hari Sabtu tu kami pun bawa anak2 pergi mandi-manda kat Semaphore beach. Anak2 dan hubby memang suka pergi beach, sy ni tak berapa suka...lagi2 kat sini...sbb sy tak blh nak join mandi pun hihihi...tapi demi anak2 ikut jelah. Asal diaorg seronok.

sampai2 je, semua tak sabar nak mandi ...Iman dan Ismail terus masuk air...tapi, my hubby masih fikir2 lg...hihihi...

my hubby kena 'panaskan enjin' Isa yg mcm takut2 je kat air laut tu...

dah seronok dah....


sexy boy!


last2 hubby jadi pemerhati je...sejuuuuk...


hubby campak muffin bg seagull tu...berebut burung2 tu...


sbb bg mkn, makin ramai seagull yg datang....


dua insan bercinta...moga jodoh kami kekal bahagia...



16 comments:

zureen @ mama said...

Bestnya bercanda ditepian pantai..

Cantik plak gambar bayang2 couple itu..he3

ain said...

seronoknya ke pantaiii!!! akak suka gi pantai especially pagi2 buta. sejuk je hati tengok laut yg tenang tu!

pst...semoga bahagia sampai syurga!!

CikMin said...

vavavava...gambar last tu..santek la..romantis jek...

mummyseri said...

kak suzi sonoknye anak2 akak men air pantai tu :)
gambo couple akak tu best la :)
smoga bahagia kak ..amien

ima said...

salam suzi,bukan main seronok lagi anak2 su tu...bermandi manda...
kak ima dah lama tak bawa anak2 mandi laut...

moga kebahagiaan sentiasa bersama su...

bozzobattousai said...

muffin tuh campak kat mulut sendiri kan lagi best...

cHeRyNa PiReS said...

gambar yang last tuh romantiknya kak suzi:)

bila tgk gambo anak2 akan teringat ikon fb dan game2 fb. ayah selalu tgk. pastu dia tanya,

"berapa anak kawan kakak yang suzi tuh? ayah sampai hafal gambar anak2 dia..."

hehehe...comel!

Fiza Nordin said...

betui3x...gambar yg last tu nampak sangt lomantik!!!

sane pun ade laut cam kat sini erk...tp kat sini tadek seagull kot...

naz ilyn said...

salam... lama tak ke pantai tapi permandangan kat laut dengan burung berterbangan tu mmg cantik ler... budak-budak ngan air mmg tak boleh dipisahkan seronok betul dia orang...

amin... moga kekal ke akhir hayat.

Perpustakaan Desa PNM Sungai Bakap said...

bestnya dapat main2 air di pantai...kena angin laut lak..rasa nyaman ja..

mother of two said...

amin... happy family gity:)

indahhouse said...

salam kak suzi,
Moga bahagia slalu :)
(rasa terharu ni)

Admin www.morhabshi.com said...

salam ziarah.

[-suziey-] said...

hohohoo syioknya mndi manda di pantai..hmm sejuk ke..relax je ank akk mandi.ekek;P

Suzi said...

zureen,
anak2 akak memang suka sgt pergi beach...akak tak berapa suka tapi kenalah mengalah...

kak ain,
amin...tq!!

cik min,
bercanda di pasiran pantai hihihi...

seri dan kak ima, tq!!!

bozzo,
betul tu...harap2 seagulls tu tak sakit perut hihihi...

sha,
comel mcm mak dia hihihi...

fiza,
yg bezanya kat m'sai tepi laut ada pokok2 tapo sini takde apa...duk tengah panas tulah berkelah. tapi air dia sejuk walau cuaca panas...jadi angin pun sejuk je...

naz,
amin...tq!!!

Perpustakaan Desa PNM Sungai Bakap,
betul2...tq singgah sini...

shiela,nurindah,
aminnnnn.

Admin www.morhabshi.com,
salam ziarah kembali...

suziey,
lama tak nampak hihihi...
budak2 tu memang...nak ajak balik pun susah...

Sasha said...

nice pic... especially shadow of the loving couple!!.. Moga jodoh berkekalan utk Suzi n Abg Ben!