Thursday, September 30, 2010

My hubby @ My Selangor Story

Assalamualaikum semua...terima kasih buat kawan-kawan yang masih sudi berkunjung ke sini. Maaflah kekerapan mengupdate blog sekarang ni amatlah kurang berbanding ketika berada di Adelaide.


Perkembangan terbaru, my hubby sertai satu contest...My Selangor Story. Contest yg nak promosikan pelancongan di Selangor. Sekarang dah masuk stage ke-2. Hari tu 6 H 5 Mlm my hubby melancong ke Selangor....sedihnya tak dapat ikut huhuhu...laptop pun dia bawa sekali. Uwaaa,saya dilanda keboringan yang teramat waktu tu. Tapi takpelah demi menyokong suami tercinta. Moga-moga menang..amin. Dari pengalaman my hubby, dia cakap seronok dan tak habis-habis salahkan saya sebab tak join sekali...Apa nak buat...
Pada stage ke 2 ni peserta cerita pengalaman 6H 5 Mlm diaorg tu dan perlukan vote dari pembaca...hehehe...faham-fahamlah ye...So, jemputlah ke entry my hubby kta blog dia Krenmaut . Ni entry untuk hari pertama.Kalau rasa nak komen...amat-amat dialukan. Lepas tu boleh lah vote kat sini http://www.myselangorstory.com/my-selangor-story-hari-1/


Terima kasih ye kawan-kawan. Sayang semua!!


2 comments:

Deliah's Deli said...

salam suzi...owh,patutlah tgk lama x update...comeylah rupa dapur baru ni..gambar header pun cantik...:) pasal vote tu,skrang gak sy pi jenguk :)))))

kakchik said...

assalamualaikum suzi. kakchik sekarang ni tak sempat sgt nak ziarah blog kawan2. tak serajin sebelum2 ni. kalau sempat pun kakchik baca di google reader je. maafkan kakchik ya kalau jarang singgah dan komen.

kakchik blm tengok lagi netry suami suzi tu. nanti kakchik tengok.