Monday, October 19, 2009

Birthday Iman

Hari Sabtu hari tu b'day anak kami yg sulong, Iman bin Ibrisam yg ke 9. Dah 9 tahun dah...dah besar. Cepatnya masa berlalu....UntukIman, ibu dan bapak doakan semoga membesar menjadi anak yg soleh.
Tak buat celebrate apa pun...bapak dia belikan dia cd pc games yg baru...dan malam tadi baru ibu buatkan cupcakes yg simple utk Iman bawa ke school.


Cupcakes ni guna resepi kat SINI. S edap. Terjumpa resepi ni sbb cari resepi cc yg tak letak susu. Tak sedar susu dah habis...dahlah hari minggu kat sini kedai tutup awal, dalam pukul 5 ptg.




Layanlah gambar2 Iman melayan adik2nya main tarik upih semalam....mcm duk kg je....

note: Ismail takde dalam gambar sbb dah alami sedikit kecederaan masa main tu. Hihihih...bukan apa pun, calar sikit je...sakitnya lebih...





22 comments:

cHeRyNa PiReS said...

cupcakes nieh dah seakan trend pulak, kan kak suzi? tapi senang dan cantik utk budak2...tak sepah pon iye jugak.

macam mane dia potong tuh?

* HAPPY BUFFDAY IMAN!

dina said...

Selamat Hari Lahir Iman... semoga jadi anak yang soleh....

kat sana pun ada upih ke kak?

CikMin said...

selamat hari lahir iman yg ke-9 ye..semoga menjadi anak yg soleh..berjaya dalam kehidupan..

ct_as said...

hepi bestday Iman..be a good boy ok!!
cupcake tu simple tp cantik..kreatif..
nnt nk wat utk our anniversary lah..hehe..dh boring makan kek besar2 ni..

kakchik said...

HAPPY BELATED BIRTHDAY IMAN!

Semoga membesar dengan penuh kasih-sayang dan didikan terbaik dari kedua ayahanda-bonda.

Semoga besar nanti sentiasa menjadi anak yang taat dan menghormati ibu bapa, agama dan masyarakat.

Bestlah Iman dapat ibu yang rajin dan pandai memasak. Sambut birthday dapat makan cupcakes yang sedap-sedap.

GreenJade said...

hepi betday Iman..

moga jd anak yg soleh..cemerlang gemilang dlm elajaran,hidup di dunia & akhirat..wahhh dh jd anak bujang gitu hehehe

mane dpt upih tuh kak?bestnye nengok dorang main upih..tingat lak zmn kecik2 dulu

ain said...

Happy belated bday Iman!! semoga iman jd anak yg soleh dan berjaya di dunia dan akhirat!!!!

besar gak laman umah su ye. boleh main bola sepak kot..??

Chik Mi said...

Hepi belated Bday buat Iman,semoga menjadi anak yg soleh n menjdi ak kebanggan ibu n bapak .Aminnn

mother of two said...

kadang2 tak sedar...tiba2 ajer dah besar.. kan.
happy birthday to iman..

fa10 said...

happy birthday iman... suzi, saya dah pindah blog. jumpa di jejakpendidik.blogspot ok...

Sasha said...

Selamat Hari Lahir Buat Iman... Moga Membesar jadi org yg penuh keIMANan di dada & hebat dalam hidup...

zureen @ mama said...

Selamat Hari Lahir Iman ..Semoga menjadi anak yg soleh kebanggaan ibu dan ayah..

ima said...

Salam suzi...nak ucapkan selamat hari lahir buat iman...semoga menjadi anak yang soleh dan moga diberkati oleh NYA.

indahhouse said...

Salam kak Suzi,

Slamt Hari lahir buat Iman, dari acik Wan..

Mak Su said...

happy birthday Iman :)

Tie said...

Happy birthday buat Iman... moga2 jadi anak yang soleh.

blogresipi said...

Happy birthday to Iman... semoga menjadi anak yg soleh ye :)

[-suziey-] said...

happy besday iman...smga jadi ank soleh ..hehe..ebst btl main

kak ina kl said...

salam dan selamat ulang tahun ke 9 iman..semuga berjaya di dunia dan di akhirat...pandai jugak ek buat cc..

mummyseri said...

happy birthday iman:)
smoga jd anak yg soleh yer..

kak..kat sana ada pokok pinang jugek ke?

naz ilyn said...

salam... selamat hari lahir iman moga menjadi anak yang soleh dan jangan lupa jasa ibu yang menlahirkan.

Delimasari said...

hepy borthday iman...
udah nak balik ke M'sia yer