Monday, April 26, 2010

Ikan cencaru sumbat

Salam...maaf lama tak mengupdate... Saya dan family sihat-sihat aje.... Jom layan resepi ikan cencaru ni...lama dah masaknya tapi ni baru dpt update...


Ikan cencaru sumbat ni resepi dr myresipi.com...terima kasih banyak kepada tuan punya resepi, hby(v)@myresipi.com. Alhamdulillah kena dengan selera kami...Sesiapa yang nak mencuba resepi ni blh le klik SINI.


Saya buat kering ..tak berkuah....
Gambar pakai h/p je....charger bateri kamera tertinggal kat kg...dah berbulan2 kami takde kamera. Itulah juga antara alasan malas nak update...sbb ni pun h/p hubby kalau sy punya h/p lglah teruk gambarnya hehehe...


10 comments:

Mak Su said...

sdap, marvellous.. tapi saya lebih suka versi kering, sumbat kelapa :)

suzi pe kaba? lama x nampak

Suzi said...

mak su, sy n famili sihat...hehehe...

afiq said...

woww.. lame x makan mak saye buat..tskkk

izahdaut said...

oo patut senyap jek.. mm sedap ni ikan masak camni kan

ima said...

salam suzi...emm lama betul tak nampak,keluar2 dgn cencaru sumbat...memang ramai yang menyukainya..kak ima tak pernah buat sendiri lg selalu beli je...hehe

along said...

salam...lm x der resepi??
mn pegi?

cam ner duk cni ok x?

mummyseri said...

Salam kak suzi..
hrp sihat sefamily kak..
sedap ni mkn ngn nasi panas2..

geraugebang said...

sebenornya ikan ni berapa ekor?? dah tibai dulu baru amik gambor heh? kantoi..he he he...mesti lapor sangat...kak gerau selalu buat cam tu...dah separuh jalan makan baru ingat nak tangkap gambor...ki ki ki

Suzi said...

afiq, masakan mak memang sentiasa dirindui...sampai bila2...


izahdaut, ha a'...sedap...

kak ima, sy sekarang jarang dah msak kuih2...byk beli je...hehehe...tulah nikmat duk tanahair sendiri...

along, sy ada je kat tronoh ni...cuma masaje mcm tak sempat nak update blog...
buat masa sekarang dah makin ok...cuma anak2 je masih duk banding2 dgn adelaide...nak ajk balik sana hehehe...

seri, akak sekeluarga sihat2 je...

geraugebang, pandai akak hehehe...dah mkn baru inagt nak ambik gambar...

排骨酥May said...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,徵信,抓姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信社,徵信,錄音,背叛,商標,商標,GPS,離婚